⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

LED-lys Hunde-Negleklipper

(3 omtaler)
Tilbud!

LED-lys Hunde-Negleklipper

(3 omtaler)

kr329.98

Hold kjæledyrets negler vakkert trimmet! Hundens negleklippere med LED-lys er trygge og enkle å bruke selv på de minste potene!

Neglene til det vakre kjæledyret ditt vil alltid være den perfekte lengden takket være disse negleklipperne! De er ekstra sterke, skarpe og holdbare, og vil skjære gjennom negler raskt. Perfekt for squirmy hunder eller hunder som hater å ha neglene trimmet. I tillegg er håndtakene polstret med cushy gummigrep for din komfort i hånden. Disse negleklipperne anbefales av dyretrenere, veterinærer, profesjonelle dyrepleiere og tusenvis av fornøyde kunder.

 

Enheten leveres i hovedsak med LED-lys for å belyse valpens negler. På denne måten kan du enkelt finne den raske neglen og til slutt forhindre ulykker under prosessen. I tillegg kommer klipperne med et forstørrelsesglass for å hjelpe deg med å få et nærbilde av hundens spiker mens du trimmer, slik at du kan være ekstra forsiktig. Det lar deg stelle neglene til din lodne venn raskt og forsiktig i sikkerheten og bekvemmeligheten i ditt eget hjem. Perfekt for kjæledyr i alle størrelser.

VIKTIGE FORDELER

✔️ SIKKER TRIMMING – Ikke mer bekymringer om muligheten for å kutte valpens kvikk. Klipperen bruker 5X forstørrelse for å gjøre jobben tryggere og praktisk.

✔️ OPLYST MED LED-LYS — Denne negleklipperen bruker skarpe LED-lys for å lysne opp neglen slik at du kan finne ut hvor hurtigen begynner og hvor den slutter. Den lyser opp neglens blodlinje og gir deg veiledning om hvor du skal skjære gjennom, og forhindrer dermed overtrimming og overkutt.

✔️ KOMFORTABELT HÅNDTAK — Har en sklisikker, ergonomisk håndtaksdesign som øker komforten når du klipper.

 

MERK: Finn riktig posisjon for å holde kjæledyret ditt fast på fotsålene og eksponere neglene.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for LED-lys Hunde-Negleklipper

  1. G****a

    Hunden min hater å få neglene sine. Dette verktøyet har hjulpet meg mye med dette problemet. Nå sitter han som en god gutt og lar meg klippe neglene hans lett. Klipperne er skarpe og lyset er veldig nyttig.

  2. G***y


    LED er veldig lyssterk og hjelper deg å se det raske mens du trimmer. God kvalitet, og de er veldig enkle å bruke. Jeg er glad jeg bestemte meg for denne modellen.

  3. G***m


    ELSKER disse klipperne! Jeg kom meg gjennom en negleklipping på rekordtid! De skar rent og jeg hadde ingen problemer med å komme meg gjennom tykke negler. Lyset er perfekt

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

LED-lys Hunde-Negleklipper