⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Åndsverk

All informasjon gitt i materiell og immateriell form, inkludert, i form av eksemplariske, men ikke uttømmende, skjøter, dokumenter, tegninger, produktprøver, data, analyser, rapporter, studier, grafiske fremstillinger, utdypinger, evalueringer, relative rapporter, teknologi og produksjonsprosesser , modeller, tabeller som kommuniseres av eksterne subjekter eller fra nettstedet (heretter hver, «avslørende part») til nettstedene eller til eksterne subjekter (heretter hver «mottakende part») i forbindelse med levering av tjenester og/eller tilbakemeldinger, kommentarer, forslag, anmeldelser, ideer og annet brukermateriell som sendes inn frivillig, og som uttrykkelig er identifisert som konfidensiell/reservert av den konfidensielle informasjonen, må fremheves ved hjelp av indikasjon på den passende ordlyden «reservert», «konfidensielt» eller med en lignende legende. Unnlatelse fra den avslørende partens side til å identifisere informasjonen som konfidensiell vil resultere i tillatelse til å bruke slik informasjon etter den mottakende partens eget skjønn.

Ved å dele ikke-personlig identifiserbar informasjon, for eksempel kommentarer, anmeldelser, ideer, foto-, video- og lydmateriale som uttrykker dine meninger, synspunkter, ideer osv., gir du oss rett til å bruke dem slik vi finner passende, på denne nettsiden eller på andre nettsider knyttet til vårt merke.

Merk at all informasjon, enten den er tekstlig, grafisk eller innspilt i video- eller lydfiler på sidene på denne nettsiden, er den intellektuelle eiendommen til primdog.no. Å kopiere, duplisere, reprodusere eller på annen måte bruke denne informasjonen uten forhåndsgodkjenning fra våre lovlige representanter er straffbart etter lov om opphavsrett. Finn mer informasjon på vår side med Vilkår For Bruk.