⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Om Oss

Hvorfor ikke vise hunden din litt kjærlighet i dag?

Fra Hundeelskere For Hundeeiere
Hunden din elsker deg betingelsesløst, og vi vet at du gjerne vil uttrykke din kjærlighet til dem på en meningsfull måte. Det er her PrimDogs hjelp begynner: vi hjelper deg å uttrykke hvor mye hunden din betyr for deg med kjæledyrpleieprodukter godkjent av sertifiserte hundefagfolk.

Vårt Oppdrag
Vi kommer fra et sted hvor vi lytter til behovene til hundeeiere og leverer alt de trenger for å gjøre kjæledyrene deres sunne, glade og veltrente. Vårt mål er å få hunder og deres familier til å leve et mer tilfredsstillende og bekymringsfritt liv.

Derfor bør du velge oss
For oss er kjæledyrpleie ikke bare en jobb. Vi er med fordi vi, i likhet med deg, elsker hunder, og vi bruker vår kunnskap om deres ønsker og behov for å bringe dem alle sammen på nettstedet vårt som kjøpbare. Ikke mindre viktig, vi vet hva som gjør livet til en hundeeier enklere. Gå videre og finn det du trenger!

Vi gjør det superenkelt å:

  • Skap et kjæledyrsikkert og lykkelig hjem for hunden din
  • Hold hunden din motivert, sunn og underholdt
  • Løs utfordrende treningsproblemer
  • Spar penger på helsetjenester for kjæledyr
  • Sørg for at din pelskledde venn lever lenger

Våre Produkter
Alt du finner på nettsiden vår er designet av profesjonelle hundeførere som bruker kjæledyrvennlige materialer. Fra matere som er laget for å ta vare på hundens ryggrad, til seler uten trekk, til interaktive leker og treningsartikler – PrimDog er den eneste butikken du noensinne vil trenge.

Hundeelskere om PrimDog