⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundestell Sett

(3 omtaler)
Tilbud!

Hundestell Sett

(3 omtaler)

kr1,130.00 kr564.99

Nullstill

Få hjemmepleierutinen din i gang på riktig pote! Bruk dette pelsstellsettet til å forbedre kjæledyrets pels på en enkel måte!

Hundepleiesettet tilbyr en allsidig og pålitelig måte å holde kjæledyret ditt velstelt på. Den leveres med en lett, kraftig klipper. Den skjærer trygt og effektivt gjennom kjæledyrets topplakk for å nå underullet, og forhindrer matter og floker.

Bladet har 5 klippeposisjoner, og med 4 kamfester (3mm/6mm/9mm/12mm) får du til sammen 25 forskjellige skjærelengder. Det er flott for helkropps klipping og trimming på alle raser. Dette settet inkluderer en klipper, et avtagbart blad, et oppladbart batteri, en ladeblokk, en rengjøringsbørste og smøreolje. Pleieverktøyet kan også brukes når du lader, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det vil slutte å fungere, og du vil ha en halvstelt hund.
Tilgjengelig i 2 fargealternativer. I tillegg, takket være en ultrastille motor, vil dette prepareringssettet gjøre pelsstellet stressfritt for valpen din! Du kan sømløst trimme hundens ansikt, poter og mageområde med total letthet!

 

VIKTIGE FORDELER

 

✔️ ULTRA-STILLE — Utstyrt med en lavvibrasjonsmotor, frigjør den pleie fra støy (bare ca. 50 dB). Det hjelper kjæledyret ditt til å føle seg vel og ikke lenger være redd for hårklipp.

✔️ INNBYGGET OPPLADBART BATTERI OG TRÅDLØS DESIGN — Batteriet har en 70-minutters driftstid og en 5-timers ladetid. Med den trådløse klipperen kan du ikke lenger plages av bryet med å bytte batterier eller ledninger. Utstyrt med USB-lader.

✔️ JUSTERBART KNIV — Settet leveres med et skarpt fast blad i rustfritt stål med 5 skjæreposisjoner. Det garanterer utmerket kutteytelse. I tillegg er bladet avtakbart og vaskbart.
 

MERK: Hvis kjæledyret ditt har langt og tykt hår, må du bruke saks for å klippe det kortere først, ellers kan klipperne syltetøy og ikke fungere ordentlig.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hundestell Sett

  1. L***a


    Dette stellesettet har overgått forventningene mine! Det som vanligvis tar meg hele dagen å gjøre tok meg bokstavelig talt mindre enn en time! Jeg anbefaler denne varen på det sterkeste.

  2. H***l

    Flott sett og veldig stillegående

  3. M*****a


    Flott sett! Gjorde en fantastisk jobb på terrieren min. Stillegående og enkel å bruke

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hundestell Sett