⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundevask Badebørste Dusj Sjampo Scrubber

(8 omtaler)
Tilbud!

Hundevask Badebørste Dusj Sjampo Scrubber

(8 omtaler)

kr660.00 kr329.00

Nullstill
Bad hunden din med letthet og komfort for dere begge

Vi introduserer den ultimate hundepleieløsningen - PrimDog-badebørsten! Vår badeskrubber er designet for å være både hendig og effektiv, og sørger for at selv lange pleieøkter går jevnt.

Skånsom rensing
De myke silikonbørstene fjerner effektivt smuss og smuss samtidig som den er skånsom mot hundens hud, og unngår ubehag under badeprosessen.
Holdbar
Laget av materialer av høy kvalitet, vil hundedusjbørsten vår gi pålitelig og effektiv ytelse i lang tid, og eliminere behovet for hyppige utskiftninger.
Trygge å bruke
PrimDog-børsten er laget av ikke-giftig og hypoallergen gummi, noe som gjør den til et trygt valg for alle hunder, også de med sensitiv hud.
Ergonomisk design

Den lette designen og det komfortable håndtaket på børsten vår gjør det enkelt å manøvrere under pleieprosessen. Dette reduserer belastningen på hendene og gir en mer fornøyelig opplevelse for både deg og hunden din.

Økt effektivitet

Den integrerte såpedispenseren gjør det enkelt å dispensere såpe direkte på børsten. Det hjelper å skumme såpe jevnt og raskt, og reduserer den totale tiden som kreves for å bade hunden din. Dette sikrer også mer økonomisk bruk av sjampo, noe som gjør det både til en tids- og kostnadseffektiv løsning.

Sunnere pels

De myke bustene fjerner effektivt løs pels, floker og smuss, mens den masserende virkningen stimulerer blodstrømmen og fremmer sunn hud og pels. Ved å bruke denne børsten regelmessig kan du sikre at hunden din har en skinnende, sunn pels som ser ut og føles på best mulig måte.

Flere grunner til å elske PrimDog hundeskrubber
Kompakt
Bærbare
Hudvennlig
Premium Materialer

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

8 omtaler for Hundevask Badebørste Dusj Sjampo Scrubber

 1. S****a

  Fungerer utmerket for tykk hundesjampo. Hjelper dypbørstehund ved badetid! Flott kjøp

 2. L***s

  Elsket denne skrubberen, den er enkel å bruke på kjæledyret mitt. De myke silikonnappene er solide nok til å lage et skum.

 3. L**y

  Jeg kjøpte denne for å bruke på valpen min og det har gjort badetiden mye enklere!! Fungerer bedre enn å skrubbe med hendene og helle såpe over hele hundens kropp!

 4. W****l

  Hunden min likte de myke bustene. Hjelper perfekt med å rense hunden min fra hode til poter😊

 5. H***n

  Dette har vært den eneste børsten min hund elsker! Jeg hadde vanskelig for å bruke andre børster fordi han aldri likte dem, men han elsker når jeg bruker denne under bad. Anbefalt

 6. O****r

  Jeg elsker dette. Jeg fikk den i dag og renset begge hundene mine på under 30 minutter! Vil anbefale.

 7. E****y

  Dette er en flott liten enhet. Den er myk nok til ikke å irritere hundens hud, men solid nok til å gjøre en flott skrubbing!

 8. P****k

  Jeg elsker hvordan det gjør det så enkelt å vaske hundene mine, og de elsker det! Det renser dem godt, og de elsker den masserende følelsen! Takk!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hundevask Badebørste Dusj Sjampo Scrubber