⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hunde-Negleklipper I Rustfritt Stål

(3 omtaler)
Tilbud!

Hunde-Negleklipper I Rustfritt Stål

(3 omtaler)

kr450.00 kr224.98

Nullstill

Hold hundens negler sunne og forhindre smertefull gjengroing og brudd! Denne klipperen i rustfritt stål er et utmerket valg for enhver hund!

Ikke bare er lange negler tøffe på gulv og møbler, men de kan også være svært ubehagelige for kjæledyret ditt. Med disse hundens negleklippere trenger du ikke å gå til groomeren lenger. De lar deg redde dagen med super skarpe kniver som gir et liv med rene kutt. Det betyr at du ikke får flere riper eller klær når kjæledyret ditt hilser spent på deg etter en lang dag borte.

Denne klipperen er utstyrt med skarpe, vinklede kniver i rustfritt stål for å kutte negler raskt, rent og trygt. Knivene på denne klipperen er laget i ultra-slitesterkt rustfritt stål og vil ikke bøye, ripe eller ruste, og vil holde seg skarpe etter flere klipp, selv om hunden din har tøffe negler. Håndtakene er formet for å passe fingrene og er belagt med sklisikker gummi for ekstra sikkerhet. Det komfortable gummierte grepet reduserer håndtretthet og forhindrer glidning. Sikkerhetsbeskyttelsen forhindret overskjæring og treffer raskt, og den kan låses i lukket stilling for lagring. Tilgjengelig i 2 fargealternativer: blå og rosa for å passe best til valpen din. Anbefalt av fagfolk som en del av din pleierutine hjemme.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ ULTRA-HOLDBARE KNIVER — Laget av førsteklasses, slitesterkt rustfritt stålmateriale. Disse kjæledyrklipperne vil ikke ruste, ripe eller bøye seg, og bladene vil holde seg skarpe i årevis.

✔️ KOMFORTABELT GREP — Det sklisikre grepet er behagelig å holde og forhindrer utglidninger. Håndtakene er enkle å klemme sammen takket være en stor spennfjær. Du vil holde prosessen under kontroll, enten du har et lite, middels eller stort kjæledyr.

✔️ SIKKERHETSVAKT OG LÅSEFUNKSJON — Ha en hurtigsikringsfunksjon, slik at du kan være ekstra sikker på at du ikke forårsaker skade, og sikkerhetslås for oppbevaring. Det er en bryter på den øvre enden av håndtaket, som kan lukkes etter bruk, noe som er praktisk for plassering. For å holde den trygg blant nysgjerrige barn, trenger du bare å klemme på håndtaket og deretter skyve låsen for sikker plassering.

 

MERK: Finn riktig posisjon for å holde kjæledyret ditt fast på fotsålene og eksponere neglene.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hunde-Negleklipper I Rustfritt Stål

  1. M*****a


    Veldig enkel å bruke, sitter fantastisk. Det er en sikkerhetsvakt som også er flott

  2. H***n

    Disse klipperne klipper neglen rent uten grove kanter. Veldig enkelt og behagelig å bruke!

  3. L***a


    Jeg klippet neglene til hunden min på bare noen få minutter med denne klipperen. De fungerer utmerket!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hunde-Negleklipper I Rustfritt Stål