⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

LED-Lys Hundehalsbånd Oppladbart Lysende Blinkende

(12 omtaler)
Tilbud!

LED-Lys Hundehalsbånd Oppladbart Lysende Blinkende

(12 omtaler)

kr450.00 kr299.98

Nullstill
Størrelsesguide
Lys opp hunden din for økt sikkerhet

PrimDog-halsbåndet er bygget for å garantere din trygghet. Det gjør det ved å lyse opp kjæledyret ditt, noe som gjør det godt synlig om kvelden eller tåkete vær. Den forsterkede sikten beskytter hunden din, ettersom sykkel- eller motorkjøretøyførere kan oppdage og reagere på gløden. Bortsett fra denne funksjonelle fordelen, ser LED-kragen vår fin ut takket være variasjonen av lyse farger. Kjæledyret ditt vil høre flere komplimenter fra andre hundeeiere.

Enkel å bruke
Takket være en smart spennedesign er det enkelt å ta av PrimDog-kragen. Bare gi den en klype med to fingre, og enheten er i hendene dine. Med et enkelt knappetrykk tennes lyset. Å bruke nakkebåndet vårt er en lek.
Fremme sikkerhet
De innebygde skarpe LED-lysene med flate optiske fibre gjør hunden din synlig for sjåfører og syklister. De kan oppdage gløden fra en avstand på opptil 500 meter (3,2 fot) og reagere tidlig på den, og iverksette tiltak for å stoppe kjøretøyet. Dette gir sikkerhet for ditt kjære kjæledyr under dårlige lysforhold.
Tett passform
Nakkebåndet vårt har en justerbar stropp. Ved å regulere lengden, sørger du for at den passer hundens hals både komfortabelt og sikkert.
Oppladbar

PrimDog nakkebåndet har et batteri som drives av en praktisk USB-kabel. Den lar deg juice opp kragen uten å måtte gå og handle engangsbatterier.

Slitesterk

Kragen er laget av materialer av høy kvalitet og tåler mange turer. Det betyr at du ikke trenger å bytte ut enheten vår ofte.

Lett

Vår krage er laget av lette materialer. Det betyr at enheten vår ikke veier tungt på en hunds nakke. Kjæledyret ditt kan bruke det uten å føle seg sliten.

Flere grunner til å elske vårt blinkende hundehalsbånd
Ergonomisk Kontur
Kompakt
Allsidig
Lett Å Rengjøre
Størrelsesguide
 • SLIK MÅLER DU:
 • For å måle omkretsen til en hunds hals, vikler du et målebånd rundt bunnen av hundens hals, rett under ørene. Pass på at tapen er tettsittende, men ikke for stram, og legg merke til målingen i tommer eller centimeter.
SIZENeck Circumference
cminch
XS28 - 3811 - 15
S34 - 4113.4 - 16.1
M37 - 4614.6 - 18
L41 - 5216.1 - 20.5
XL42 - 5616.5 - 22
* Når du har målt hundens halsomkrets, se størrelsestabellen. Se etter størrelsen som samsvarer med hundens nakkemål, og velg for den beste passformen.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

12 omtaler for LED-Lys Hundehalsbånd Oppladbart Lysende Blinkende

 1. E***a

  Jeg er veldig imponert over dette halsbåndet. Det slippes ut mye lys! Utrolig for å holde øye med hunden min om natten!

 2. K**e

  Dette produktet fungerer akkurat som det står at det skal. Lett å lade og passer godt på hunden min. God kvalitet.

 3. M***m

  Halsbåndet er lyst og lett å lade! Den har god batterilevetid og er virkelig veldig solid.

 4. C***y

  Jeg går tur med hundene mine når det er mørkt og de er ikke alltid i bånd. Så glad for å endelig ha noe slikt, for å holde dem synlige ikke bare for meg, men også for sjåfører. Anbefalt!

 5. S****l

  Godt å vite at hunden min kan sees på avstand! Får meg til å føle meg tryggere på at han kan sees om natten. Ville kjøpt igjen!!

 6. L***a

  Hunden min er nesten usynlig om natten, så å kjøpe dette halsbåndet var et spørsmål om tid! Skulle ha kjøpt den før, den er fantastisk! Veldig lyst!!

 7. P**e

  Nå kan vi se hunden vår i mørket!!! Han liker det også fordi det lyser opp for ham når han går rundt. Passer perfekt.

 8. L***m

  Vi elsker denne kragen! Hunden vår ville forsvinne ut i natten og vi kunne aldri se hvor hun var. Denne kragen er flott! Veldig solid og lys!

 9. R***y

  Jeg er veldig fornøyd med kragen. Jeg kan faktisk se jenta mi når hun går ute om natten. Jeg bor i et landlig område med lite lys, så det hjelper mye, takk

 10. C***a

  God kvalitet så langt. Lader raskt med USB og varer gjennom flere turer. Lyset er veldig sterkt og kan tydelig sees på stor avstand. Vil anbefale 👍

 11. B**t

  Lysstyrkenivået er flott, materialet ser ut og føles av høy kvalitet, og det er oppladbart. Beste kjøpet så langt i år!

 12. A****y

  Jeg får så mange komplimenter for dette halsbåndet. Jeg liker det bedre enn glødepinnene fordi dette er en faktisk krage. Og den er oppladbar! Så glad jeg kjøpte den

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill
Størrelsesguide

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundehalsbånd, ledet hundehalsbånd, lett hundehalsbånd, glødende hundehalsbånd, glød i mørket hundehalsbånd, blinkende hundehalsbånd, oppladbart hundehalsbånd
LED-Lys Hundehalsbånd Oppladbart Lysende Blinkende