⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Refleksfri Hundesele Med Håndtak

(14 omtaler)
Tilbud!

Refleksfri Hundesele Med Håndtak

(14 omtaler)

kr638.00 kr399.99

Nullstill

Del din kjærlighet til friluftsliv med din firbente venn! Ingen flere bekymringer om hundens sikkerhet med denne reflekterende selen med et håndtak!

Lag et iøynefallende utseende for hunden din og hold ham trygg og sikker når du er ute på tur! Denne vestselen er laget for å fordele trykket jevnt og trygt rundt hundens bryst i stedet for den følsomme nakken. Det forhindrer skade på kjæledyrets luftrør og risikoen for kvelning. Den cushy og lette polstringen på brystet og magen vil ikke gni hundens følsomme hud, spesielt armhulen. Denne selen gir ekstra komfort og beskyttelse for hunden din, men tillater likevel et bredt spekter av bevegelse!

Det innebygde topphåndtaket gir enkel kontroll hvis du trenger å løfte eller ta tak i kjæledyret ditt raskt. Den lar deg hjelpe eller veilede hunden din når du har problemer med daglige aktiviteter som å gå opp trappene eller få hunden din inn i bilen. Denne hundevestselen er perfekt for en aktiv livsstil — løping, fotturer, trening, svømming, camping eller å gå sammen for en lang tur, og nyte utendørs frihet.

Denne dyreselen er også enkel å bruke, ta på og av. Den har 2 hurtigutløsende spenner og fullt justerbare stropper på brystet og nakken. Tillater en tilpasset og sikker passform for din lodne venn. Lett justerbare stropper og festespenner betyr at du bare trenger å justere den én gang i starten. Neste gang du vil dra ut med valpen din, legg den over hundens hode og knips spennene sammen, så er du klar til å gå! I tillegg er denne ikke-pull-selen designet med 2 båndringer for den ultimate utendørs sikkerheten. Frontklemmen gir deg mer kontroll over hundens bane for å la dem lære å hæle og avskrekke hunden din fra å trekke. Brystklemmen gir en behagelig kontroll, egnet for uformell gange.

Til slutt har denne selen med et solid håndtak også reflekterende rør vevd inn i utsiden. Det hjelper deg å sørge for at hunden din forblir svært synlig, og dermed trygg, mens du går tur med den om natten. Bare skyv den over hodet, koble til hurtigutløserfestene, og sett i gang.

 

VIKTIGE FORDELER

✔️ INGEN TRÆNING – Posisjonen til båndfestet bak og myk polstring rundt halsen bidrar til å beskytte hundens luftrør mot kraftig trekking. Du kan bruke båndfestet foran for å lære hunden å krenge og motvirke å trekke.

✔️ FESTE FOR BÅND FORAN OG BAK — Leveres med båndfeste foran og bak. Så du kan bestemme hvordan du skal holde kontakten med kjæledyret ditt.

✔️ STØRT HÅNDTAK — Hjelper deg med å håndtere vanskelige situasjoner som når du blir plaget av en annen hund eller hvis du fører hunden din inn i en bil. Den gir rask kontroll og er også den beste partneren for service eller eldre hunder som trenger assistanse.

✔️ REFLEKTIGT — Perfekt for natteturer på grunn av det reflekterende materialet som holder hunden din synlig i dårlig belysning.

✔️ LETT Å BÆRE – Et enkelt design og 2 hurtigspenner gjør denne selen enkel å ta av og på. Ideell for ethvert utendørseventyr – daglig turgåing, løping, fotturer, trening eller camping.

STØRRELSE DIAGRAM

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

14 omtaler for Refleksfri Hundesele Med Håndtak

 1. E****e

  Denne selen er virkelig solid og veldig godt laget. Passer helt perfekt. Liker virkelig den totale reflektiviteten og hundehåndtaket på toppen av selen.

 2. J***a

  Jeg elsker denne selen! Den er laget av solid, slitesterkt materiale, og det er et håndtak på toppen med en trekantkobling for bånd. Det er også en trekantlenke på brystet av selen som er fantastisk! Endelig kan jeg gå i fred med valpen min!

 3. J****a

  Virker godt konstruert og hunden min ser ut til å synes det er behagelig. Jeg elsker at den er synlig om natten. Anbefales!

 4. H***y

  Jeg liker at selen gir god bevegelsesfrihet for skuldrene. Spennene er anstendige og bør vare!

 5. T*****y

  Denne selen er av svært god kvalitet. Tar sekunder å ta av og på. Jeg kjøper en annen for fremtidig bruk. Du vil ikke gå galt med å kjøpe denne varen!

 6. M***a

  Selen har flere justeringspunkter slik at den passer perfekt. Trepunktsfestene gjør den også rask og enkel å ta av og på. Du slipper å trekke den over hodet!

 7. D****e

  Disse er flotte seler. Størrelsen er nøyaktig, de passer begge hundene mine. Sømmene er solide og slitesterke.

 8. K***n

  Produktet er fantastisk! Perfekt passform for hunden vår. Justerbar langs ribbeina og brystområdet, med flere klips for å løsne den

 9. L****c

  Denne selen virker VELDIG godt laget og solid. Jeg liker virkelig hurtigutløserklemmene i metall. Definitivt verdt pengene.

 10. V*****a

  Den føles robust og solid, og det virker som om den kommer til å holde. Jeg har store forhåpninger. Justeringen er enkel. Jenta mi ser ut til å elske den.

 11. G****e

  Flott sele! Utformingen er fantastisk. Nå kan valpen min trekke så mye han vil uten å bli kvalt. Den ser veldig fin ut. Anbefales på det sterkeste!

 12. S***a

  Veldig fornøyd med dette produktet. Jeg elsker det, men best av alt, hunden min elsker det! Kvaliteten er fin, størrelsen er riktig, og den trekker ikke på hunden din.

 13. J*****h

  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med denne selen. Den har et håndtak for å holde selen direkte fra ryggen på hunden. Hunden er ganske komfortabel med selen på.

 14. K****a

  Det virker som om valpen min elsker selen sin. Refleksstrimlene er tydelige om natten. Enkel å vaske og god kvalitet

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Refleksfri Hundesele Med Håndtak