⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Pustende Vestsele Med Bånd For Valper Og Små Hunder

(3 omtaler)
Tilbud!

Pustende Vestsele Med Bånd For Valper Og Små Hunder

(3 omtaler)

kr450.00 kr224.99

Nullstill

Gjør alle utendørseventyr med hunden din supermorsomme, hyggelige og trygge!

Denne brukervennlige selen er både stilig og praktisk. Det er utrolig behagelig for kjæledyret ditt, uansett hva prognosen er. Laget av mykt, pustende luftnett. Denne lette selen lar fuktighet slippe ut, og holder hunden rolig under de lange turene hele året. Den er eksepsjonelt skånsom mot huden og klemmer kjæledyrets overkropp for å gi en sikker passform. Nå vil din lodne venn ikke bli fazed av det faktum at han har på seg en sele.Den tettsittende silhuetten viser seg å være trøstende for alle hunder.

Selen er designet for å være eksepsjonelt komfortabel og trygg for hunden din uten å begrense bevegelsesområdet. Den er enkel å ha på og lett å ta av og på. Den har en komfortabel nakkeåpning og et justerbart hurtigutløserbelte med en D-ring for båndfeste. Den vestlignende designen fordeler båndtrykket jevnt over kjæledyrets bryst og skuldre for å forhindre nakkebelastning eller ubehag. Det lette nettingstoffet er bygget for å vare. Den forblir myk og svært pustende i kaldt og varmt vær — perfekt for lange spaserturer i parken. Nylonbåndet kommer med en sele som bonus.

Dette mopsdyrselen og båndsettet er utmerket for valper og små hunder. Anbefalte raser: Yorkshire Terrier, Pomeranian, Papillion, Chihuahua, Toy Poodle, Klee Kai, Affenpinscher og Bichon Frise.Med en rekke størrelser fra S til L, får du den perfekte passformen for din firbente venn.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SIKKER OG KOMFORTABEL — Designet for å kontrollere en liten hund på en human måte uten å kveles. Laget av et mykt nettingstoff som vil klemme kjæledyret ditt trygt samtidig som det er skånsomt mot huden.

✔️ PUSTENDE OG LETT — Laget av høykvalitets mesh-stoff som er lett og solid. Perfekt for å slippe luft gjennom på varme dager. Den holder den aktive hunden din kjølig og komfortabel i alle værforhold.

✔️ LETT Å BÆRE OG PÅ/TA AV — Laget med en enkel step-in-stil. Har et justerbart hurtigutløserbelte med en D-ring for båndfeste.

✔️ REFLEKTERENDE — Med 2 reflekterende stropper gjør denne selen kjæledyret ditt synlig under dårlige lysforhold. Sørg for hundens sikkerhet når du går om natten.
 

STØRRELSE DIAGRAM

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Pustende Vestsele Med Bånd For Valper Og Små Hunder

  1. G****r

    Elsker denne selen! Det er veldig enkelt å ta av og på og behagelig for valpen min mens han jager en ball i hundeparken.

  2. C*****a


    Supermyk chihuahuaen min elsker denne selen

  3. E***


    Denne selen sitter godt og er lett. Ser ganske behagelig ut for valpen min.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Pustende Vestsele Med Bånd For Valper Og Små Hunder