⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Selebelte For Hundebil

(3 omtaler)
Tilbud!

Selebelte For Hundebil

(3 omtaler)

kr440.00 kr219.99

Nullstill

Sørg for at din firbente venn forblir trygg mens du kjører i et kjøretøy! Hundesetebeltet er laget spesielt for risikofrie bilturer sammen!

Hvis du kjører med din lodne venn, vil du forbedre sikkerheten til kjæledyrene dine, og sørge for at de er sikre og spent fast i bilen. Akkurat som folk alltid bør bruke sikkerhetsbelte mens de er i en bil, vil dette hundesetebeltet gjøre valpen din til en veloppdragen passasjer og holde ham trygg mens du er på farten. Sikringen sikrer at hunden din ikke hopper ut av vinduet eller flyr inn i bilen din fra hard bremsing. Det bidrar også til å forhindre distrahert kjøring siden du vet at din firbente venn holder seg på plass.

Den justerbare stroppen gir kjæledyret ditt litt frihet som han trenger. Sikkerhetsbeltet festes til kjæledyrets sele i den ene enden, mens den andre enden klipses direkte inn i sikkerhetsbeltebeholderen inne i bilen. Den er laget av nylonstoff med høy tetthet for å sikre holdbarhet. Har også den solide sinklegeringen svingbar snap og kvalitetsspenner. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger, inkludert svart, rosa, rød, blå og grønn. Dette sikkerhetsbeltet kan justeres fra 17 tommer til 26 tommer og er 1 tomme bredt. Det gir nok plass til din lodne følgesvenn til å sitte, stå, se ut av vinduet eller ligge komfortabelt i bilen. Det er ikke nødvendig å løsne sikkerhetsbeltet hver gang du fester eller løsner valpen – du kan la den stå i bilen til enhver tid. Nå er du alltid klar til å snappe hunden din inn og gå, og sikre den tryggeste reisen for kjæledyret ditt. Nyt den mest avslappende kjøreopplevelsen noensinne!

MERK: Som andre hundesetebelter, er det ment å brukes med sele og ikke med hundehalsbånd. For kjæledyrets sikkerhet, vennligst ikke fest sikkerhetsbeltet direkte til kjæledyrets krage. Det anbefales å bruke sikkerhetsbeltebåndet med kjæledyrsele enn kjæledyrkrage for å gi kjæledyrene dine en komfortabel og sikker bruk.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ TRYGT OG SIKKERT — Gir beskyttelse for kjæledyret ditt mens han eller hun sykler i bilen din. Forhindrer også distrahert kjøring.

✔️ ENKEL Å BRUKE — Den problemfrie setebelteklipsen er designet for å låse seg inn i bilen din med letthet. For å bruke sikkerhetsbeltet, fester du det ganske enkelt på hundens sele og klikker beltefappen inn i setebelteholderen.

✔️ REGULERBAR — Du kan enkelt justere båndet til passende lengde for å holde kjæledyret ditt i en sikker tilstand. Den kan utvides fra 17 tommer til 26 tommer og er 1 tommer bred.

✔️ HØY KVALITET — Har slitesterke nylonstropper, en solid sinklegering som dreies og en høykvalitets spenne. Den er designet for å holde kjæledyret ditt trygt fastholdt og gi litt frihet i baksetet. Hindrer også hunder fra å hoppe inn i forsetet.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Selebelte For Hundebil

  1. J***a


    Det holder valpen min trygg under våre daglige bilturer. Veldig bra laget, fungerer utmerket!

  2. R****d

    Lot den lille hunden min sitte i baksetet. I stedet for å klatre rundt i hele bilen. Det er mindre stressende å kjøre nå som jeg vet at hunden min er sikret.

  3. J***

    Veldig solid! Dette fungerer så bra for å holde hunden min fastlåst bak i bilen min!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Selebelte For Hundebil