⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundepleie Bad Hanske Avhåring Vask Børste

(8 omtaler)
Tilbud!

Hundepleie Bad Hanske Avhåring Vask Børste

(8 omtaler)

kr470.00 kr234.98

Nullstill
Strigle kjæledyret ditt på en enkel måte for deg og med glede for dem

Vi presenterer PrimeDogs stellehansker - det ultimate verktøyet for å holde kjæledyret ditt rent og friskt. Hanskene kan brukes til å bade, børste og massere kjæledyret ditt, noe som gjør dem til et allsidig verktøy. Den justerbare håndleddsstroppen gjør at hanskene kan tilpasses og sitte sikkert, noe som sikrer maksimal komfort under stelløktene.

Ultimativ komfort
De myke, fleksible bustene på stellehanskene gjør det mulig for deg å stelle kjæledyrene dine effektivt, uten å påføre dem smerte, ubehag eller stress.
Slitesterk
Avhåringsbørsten vår er laget av materialer av høy kvalitet og gir pålitelig og effektiv ytelse i lang tid, slik at du slipper å skifte den ut ofte.
Trygg å bruke
Spissene på PrimeDogs stellebørste er laget av giftfri og allergivennlig gummi, noe som gjør den til et trygt valg for alle kjæledyr, også de med sensitiv hud.
Effektiv pelspleie

Hanskene er designet for å fjerne løse hår, smuss og flass fra kjæledyrets pels. Formen gjør at du kan gjøre jobben din enkelt og effektivt, mens den pelskledde vennen din tror at han bare blir klappet.

Forbedret blodsirkulasjon

Hanskenes skånsomme massasje bidrar til å stimulere blodgjennomstrømningen og øke blodsirkulasjonen i hele kroppen. Dette fremmer sunn hud og pels, styrker immunforsvaret, reduserer stress og angst og forbedrer fleksibiliteten og bevegeligheten.

Pustende

Den øvre delen av hanskene er laget av pustende nettingmateriale som sørger for at hendene holder seg kjølige og komfortable selv under lange stelleøkter.

Flere grunner til å elske PrimeDog-hanskebørsten
Enkel Å
Rengjøre
Hudvennlig
Lav Vekt
Førsteklasses
Materialer

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

8 omtaler for Hundepleie Bad Hanske Avhåring Vask Børste

 1. H****r

  Øst å bruke, lett å rengjøre. Flott produkt. Fungerer bra for mopsen min!

 2. M***n

  Jeg bruker denne hansken hver gang jeg bader hunden min nå. Den hjelper til med å rengjøre ham bedre enn bare å bruke hendene og hjelper også til med å fjerne hår. Hundehårene som sitter igjen på hansken er enkle å fjerne. Anbefales!

 3. R****l

  Komfortabel og enkel å bruke! Hunden min liker faktisk å bli børstet med den! Håret samler seg på hanskene og er lett å fjerne!!

 4. T***y

  Superfornøyd med dette produktet! Hunden min elsker å bli stelt med denne. Lett å ta av og på, og de gjør susen!

 5. K***t

  Alle dyreeiere burde ha denne hansken!!!! Den beste og enkleste hårfjerneren som også kan brukes til bading

 6. C***a

  Katten min elsker å bli gnidd med denne. Håndleddet er justerbart slik at den ikke sklir av. Fin passform. Ville kjøpt igjen!

 7. L****e

  Hundene mine sitter stille mens jeg bruker den. Det er behagelig. Pluss at du kan trekke ut alt håret på en gang. Jeg liker den!

 8. E***k

  Jeg elsker denne hansken! Gjør det veldig enkelt å børste hunden min og fjerne hårene. Den er mye bedre enn bare en børste

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundepleiehanske, hundebadehanske, hundehanskebørste, avhåringshanske, hundevaskehanske
Hundepleie Bad Hanske Avhåring Vask Børste