⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundehårfjerner For Møbler

(3 omtaler)
Tilbud!

Hundehårfjerner For Møbler

(3 omtaler)

kr470.00 kr234.99

Nullstill

Hold hjemmet ditt fuzzfritt med denne nyttige hundehårfjerneren!

Fuzzfjerneren forsvinner opptil 95 % av dødt hår og floker seg lett inn i løpet av minutter. Det er et perfekt verktøy for å fjerne hår fra tepper, tepper, møbler, klær, bilseter og alle andre steder hvor hår kan samle seg. Denne hårfjerneren plukker til og med opp innebygd hår som et vakuum ikke kan få. Bare skyll og bruk den igjen og igjen, spar penger og krefter! Laget av rustfritt stål, slitesterkt materiale, vil det vare lenge. Sklisikker, brukervennlig design har enkle grephåndtak som holder hånden komfortabel.

Fjerneren er tilgjengelig i flere fargealternativer og former, så hver kjæledyrelsker vil finne noe til sin smak! Det er veldig praktisk å legge den i en veske når du går ut og bruker den når som helst og hvor som helst. Anbefalt av fagfolk som en del av hjemmerutinen din.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ FJERNER EFFEKTIVT HÅR — Fjerner enkelt kjæledyrhår, smuler, lo fra sofaer, sofaer, senger, tepper, tepper og mer uten å etterlate klissete rester. I tillegg hjelper det å gjenopprette klærne og stoffene dine til et nytt, friskt utseende.

✔️ BATTERIFRITT — I motsetning til batteridrevne elektriske hårfjernere, sløser ikke dette produktet lenger med batterier og kan betjenes manuelt. Det er enkelt og praktisk.

✔️ ENKEL RENGJØRING — Rengjøring av disse fjernerne er enkelt og problemfritt. Alt du trenger å gjøre er å skylle den med vann eller plukke av pelsen for hånd.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hundehårfjerner For Møbler

  1. N***


    Fungerer fantastisk for å få dyrehår fra sengen og sofaen!

  2. C***l


    Dette verktøyet er et must for å få hundehår av møbler og senger. Flott produkt. Jeg får til og med en annen.

  3. E***a

    Produktet fungerer som beskrevet.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hundehårfjerner For Møbler