⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Trådløs Kjæledyr Spikerklipper

(2 omtaler)
Tilbud!

Trådløs Kjæledyr Spikerklipper

(2 omtaler)

kr645.00 kr430.00

Nullstill

Trim kjæledyrets negler smertefritt og presist!

Med kjæledyrets neglekvern kan du trygt trimme og omforme selv de shaggiest neglene. De enkle gripeklipperne er nyttige når du trenger å klippe lange negler, mens den trådløse slipemaskinen kan pare ned og forme uflidde, sprukne eller for skarpe klør.

Kvernen har en justerbar 2-trinns bryter som er kraftig nok til å støtte tung sliping. Den stillegående motoren produserer svært lite vibrasjoner og bare 50 dB lyd, så selv de mest skvetten kjæledyrene kan føle seg vel. Kvernen er oppladbar og har en indikatorlampe på bunnen som slås på når du lader.

Det er 2 modeller av denne neglesliperen. Begge settene er tilgjengelige fra 1 opp til 5 ekstra spikerslipehoder, som gjør det til et hendig verktøy for mange forskjellige typer og størrelser av kjæledyr. Anbefalt av veterinærer og fagfolk i kjæledyrpleie.

VIKTIGE FORDELER

✔️ SIKKER – En avansert diamanttrommelsliper gir den sikreste og mest komfortable kjæledyrkloslipingen. Ikke mer bekymringer om overskjæring, smerter eller blødninger.

✔️ LAV VIBRASJONSLYD — Stillegående motor med lav vibrasjon minimerer stress for kjæledyr og mennesker. Mange kjæledyr blir stresset av lyden og vibrasjonene fra negleslipere til kjæledyr. Imidlertid bruker vår neglesliper til kjæledyr en overlegen motor med whisper-quiet teknologi, som produserer en svært lav vibrasjon for å holde kjæledyr rolige under stell.

✔️ LANG BATTERILEDE – Batteriet tillater opptil 7 timers bruk med en hurtiglading på bare 1,5 timer. Med inkludert USB-ladeledning er det mulig å lade kjæledyrsneglekvernen når som helst og hvor som helst.

✔️ ULIKE HASTIGHETSMODUS — Har lav-høyhastighetsfunksjon og lar deg slipe kjæledyrets negler trygt (normal hastighet: 7000 rpm; høy hastighet: 8000 rpm).

✔️ PASSER FOR ALLE KJÆLEDYR STØRRELSER — Det er 3 porter som passer til små, mellomstore eller store kjæledyr. Bare velg riktig port og hastighet avhengig av kjæledyrets størrelse og neglehardhet.

✔️ ENKEL RENGJØRING — Bare bruk et mykt vått håndkle og børst forsiktig bort alt neglestøv.
MERK: Trim kjæledyrets spiker i riktig vinkel. Vær forsiktig så du ikke sliper for lenge, eller neglene kan varme opp.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Trådløs Kjæledyr Spikerklipper

  1. F***a


    Denne kvernen er veldig enkel å bruke og holde. Fungerer bra også

  2. T***a


    Denne kvernen fungerer bra med hundens negler. Det er ikke høyt eller irriterende, og vibrasjonen er minimal. Mye for pengene

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Trådløs Kjæledyr Spikerklipper