⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Nettingvestsele Med Bånd For Valper, Små Og Mellomstore Hunder

(2 omtaler)
Tilbud!

Nettingvestsele Med Bånd For Valper, Små Og Mellomstore Hunder

(2 omtaler)

kr600.00 kr304.99

Nullstill

Gjør utendørseventyret med din lille venn til en ren glede!

Denne vestselen er spesielt laget for bekvemmelighet og funksjon. Det vil la din firbente følgesvenn spasere sammen med komfort og glede på dine daglige turer. Den myke og pustende nettingpolstringen er perfekt for å la luften strømme gjennom på varme dager, og holde hunden din kjølig. Utformingen i veststil fordeler båndtrykket jevnt over brystet og skuldrene for å forhindre kvelning eller nakkebelastning. Den er ideell for daglig turgåing, jogging, fotturer, trening eller andre friluftsliv. Fungerer for alle typer vær.

Dette er en lett-å-bruke sele med en justerbar feste. Du kan få den tettsittende passformen til din lodne venn og enkelt skli den av og på valpen din på få sekunder. Den hurtigutløsende spennen og 2 D-ringer for trygt båndfeste sikrer at hunden din holder seg sikker mens den brukes. For ekstra sikkerhet har denne vestselen en reflekterende stropp langs brystet og sidene for å forbedre kjæledyrets synlighet om natten. Varen kommer i størrelser for små og mellomstore hunder, og i 4 forskjellige farger – svart, rød, blå og grå. Du kan velge den som passer best for din firbente venn!

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SIKKER OG KOMFORTABEL — Den myke og støttende nettingpolstringen sammen med et praktisk design vil gi hunden din en perfekt passform rundt hele kroppen. Han vil føle seg trygg og komfortabel mens han er ute på tur.

✔️ PUSTENDE OG LETT — Konstruert med pustende luftnettingsmateriale. Denne allværsselen gir effektiv luftstrøm i hele brystområdet for å holde hunden din kjølig og tørr.

✔️ LETT Å BÆRE OG JUSTERE — Step-in vestdesign med et hurtigutløsende brystbelte med 2 D-ringer for båndfeste gjør denne selen enkel å ta av og på. Den justerbare stroppen gir den beste passformen for hver valp.

✔️ REFLEKTERENDE — Med reflekterende stroppdesign gjør denne selen kjæledyret ditt synlig under dårlige lysforhold. Sørg for hundens sikkerhet når du går om natten.
 

STØRRELSE DIAGRAM

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Nettingvestsele Med Bånd For Valper, Små Og Mellomstore Hunder

  1. W***

    Elsker det. Passer godt.

  2. K***n


    Fungerer bra for Pug-valpen min! Lett å ta på, virker behagelig og sitter utmerket. Den røde er en veldig fin farge!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Nettingvestsele Med Bånd For Valper, Små Og Mellomstore Hunder