⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Lett Gange Ingen Trekksele

(2 omtaler)
Tilbud!

Lett Gange Ingen Trekksele

(2 omtaler)

kr450.00 kr294.99

Nullstill

Kontroller din firbente følgesvenn uanstrengt under turer! Hold den trygg og komfortabel med denne klassiske selen uten trekk!

 

Designet for maksimal komfort, sikkerhet og justerbarhet, selen uten trekk den perfekte løsningen for hunden din på farten. Den er designet med bånd med høy tetthet, noe som gjør den maksimalt sterk nok til at hunden din kan leke hjemme eller i friluft.

Selen justeres på to punkter, slik at du kan finne en behagelig passform for din lodne venn. Det gjør det mulig å få mer kontroll når dere to er ute og går og tilbringer tid sammen. Ingen flere løse stropper, denne selen vil vokse med valpen din også – dens holdbare klemmer er bygget for å vare mens stroppene justeres for vekst. Dessuten er hundeselen laget av slitesterkt nylonstoff av høy kvalitet. Klassisk quick-snap-spenne lar deg ta på deg selen og ta den av uten problemer. Det er flott for hverdagsklær på dine daglige turer eller når du reiser.

Denne selen er en trygg og pålitelig måte å bidra til å fordele trykket jevnere, og redusere stress på hundens hals. Uten press på det delikate halsområdet, vil ikke hunden din kveles eller hoste. Den praktiske bakre D-ringen gir enkel båndfeste for turer på farten, trav og spaserturer. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av lyse, primære farger – svart, grønn, rød, blå, rødbrun og rosa – for å gjøre utendørs utflukter fargerike og stilige. Utmerket kontroll, justerbarhet og maksimal komfort og sikkerhet gjør denne hundeselen egnet for alle raser av små, mellomstore og store hunder.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ NYLON AV HØY KVALITET — Laget av nylonbånd med høy tetthet med sydde sømmer for maksimal styrke.

✔️ KLASSISK DESIGN — Har klassisk spennelukking som gjør selen enkel å ta på og av; ideell for on demand-turer.

✔️ JUSTERBARE STRAPPER – Juster enkelt størrelsen etter hvert som valpen vokser eller hvis hundens vekt endres. Selen gir maksimal komfort og pålitelig passform.

✔️ INGEN TREKK – Uten press på det sarte halsområdet, vil ikke hunden din kveles, kneble eller hoste. Det vil gjøre turene dine tryggere og morsommere.

✔️ BÅDEFESTING — Slitesterk metall D-ring gjør det raskt og enkelt å feste bånd.

STØRRELSE DIAGRAM

 

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Lett Gange Ingen Trekksele

  1. K***


    Så langt er denne selen flott, og den er også enkel og komfortabel. Selen din er solid og tar fullstendig bort virkningen av enhver trekking han måtte prøve. Vil anbefale det på det sterkeste!

  2. J***

    Enkel å justere, fremstår som høy kvalitet. Hundene våre liker dem.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Lett Gange Ingen Trekksele