⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Interaktivt Puslespill For Hunder

(3 omtaler)
Tilbud!

Interaktivt Puslespill For Hunder

(3 omtaler)

kr740.00 kr369.99

Nullstill

Engasjer kjæledyret ditt mentalt! Gjemsel med hundegodbiter ved hjelp av et interaktivt puslespill!

Den interaktive puslespillleken er en fin måte å bremse spisingen på, og dermed forbedre fordøyelsen og forhindre oppblåsthet. Videre er dette hundeleketøyet flott for vektkontrollinnsats ved å holde hunden din fra å spise for fort eller gulpe. Dette leketøyet er ikke bare laget for moro og underholdning. Den har også en treningsfunksjon som styrker hundens kognitive evner.

 

Den er tilgjengelig i 3 former: i form av en pote, en sekskant og en rund. Avhengig av ditt valg, er det fra 6 til 9 lysbildeblokker for å avsløre godbiter fra spor. Du trenger bare å gjemme små godbiter i shuffle puslespillet leketøy og kjæledyret ditt vil finne en måte å få dem. I begynnelsen kan du hjelpe kjæledyret ditt med å øke hjernen. Gradvis vil han lære å gjøre det uten deg. Ikke glem å belønne hunden din for å kunne fullføre oppgaven.Den interaktive leken er designet i levende farger innenfor spekteret av hundens syn: rosa, blå og grønn. En slik fargevariasjon vil garantert fange kjæledyrets oppmerksomhet.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ FLOTT TRENINGSVERKTØY — Bidrar til å forhindre kjedsomhet og relatert negativ oppførsel. Det gir mental stimulering og forbedrer hundens problemløsningsevner og gjør dem smartere. Du kan enkelt bidra til å øke IQen til kjæledyret ditt med denne leken.

✔️ FORBEDRER FORDØJELSEN — Holder den firbeinte vennen din engasjert mens han jobber for maten sin. Dette puslespillet appellerer til hans naturlige jaktinstinkter og krever at hunden din jobber for måltidet mens den forhindrer rask spising eller gulping.

✔️ SIKKER MATERIALE – Laget av BPA-fri plast, som er slitesterk, bitebestandig, trygg og ikke-giftig.

✔️ BLIR PÅ PLASS – Anti-skli-puter i bunnen hindrer leken i å bevege seg og velte mens du spiser eller leker.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Interaktivt Puslespill For Hunder

  1. L****n

    Hunden vår elsker dette puslespillet! Han er ikke en god spiser, men liker det når vi legger tørket maten hans, sammen med noen små godbiter, i dette puslespillet. Vi bruker den daglig og den holdt seg godt.

  2. M****a

    Holder valpen min opptatt! Elsker det!

  3. K*******e

    Morsomt puslespill! Lett for hunder å finne ut, men holder dem fortsatt underholdt.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Interaktivt Puslespill For Hunder