⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Puslespill For Hundemat

(2 omtaler)
Tilbud!

Puslespill For Hundemat

(2 omtaler)

kr473.00 kr239.99

Nullstill

Hold hunden din til en aktiv og sunn spiser med matpuslespillet!

 

Matpuslespillet er en utfordrende måte å gi kompisen sin favorittsnacks og la ham komme på jobb for godbitene sine. Hunden din vil elske å leke med denne matkulen og finne ut hvordan du kommer til de smakfulle bitene inni. Det er ikke bare en belønning av godbiter, men det belønner ham også med fysisk og mental aktivitet – som har mange fordeler! Ved å holde ham engasjert, vil kjæledyret ditt holde seg lykkelig og sunt, mindre utsatt for kjedsomhet og destruktiv oppførsel. Leketøyet er formbevarende, laget av høykvalitets bitebestandig plast. Den passer til alle raser av hunder som den er tilgjengelig i 3 forskjellige størrelser: liten, middels og stor. Det er også 3 fargealternativer å velge mellom: svart, blå og rosa. I tillegg er det et spesielt hull i ballen, som gjør forskjellige og unike knirk for å tiltrekke hunden din.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SUNN MATING – Fyll matballen med hundens favorittgodbiter eller -snacks, så renner den ut mens du leker. Det fremmer aktiv og sunn fôring for kjæledyret ditt. Ikke la hunden din bli lat og overvektig. Slik aktiv fôring bidrar til å senke tempoet i spisingen for sunnere fordøyelse, og hunden din vil gå opp i mindre vekt.

✔️ HJERNETRENING — Spillet med leken reduserer kjedsomhet, angst og destruktiv atferd gjennom sunn lek og trening. Samtidig utvikler og opprettholder den hundens fysiske årvåkenhet og mentale aktivitet.

✔️ GØY YKKELSE — Enten innendørs eller utendørs, lar denne hundeleken deg og dine familiemedlemmer samhandle med din firbeinte venn. La hunden din bli mer livlig og ha moro mens den leker.

✔️ FREMMER LANGSVARIG INTERESSE — Leken dispenserer bare noen få stykker om gangen — fyll den med hundens favorittgodbiter og se din beste venn leke i timevis!

 

Merk: Hver hund leker forskjellig, og siden ikke alle leker er skapt like, er det alltid best å følge nøye med på valpen din i tilfelle ting blir rufsete. Overvåket lek vil hjelpe leker vare lenger og viktigst av alt holde vennen din trygg. Ingen hundeleke er virkelig uforgjengelig, så fjern alltid leken fra leketiden hvis deler begynner å brekke av.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Puslespill For Hundemat

  1. R****l


    Valpen min liker veldig godt den svarte ballen!!

  2. D***

    Virkelig gøy og tidkrevende for hunden min! Han leker til og med med den i bakgården alene!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Puslespill For Hundemat