⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Interaktiv Langsom Mater Hundeleketøy Med Puslespill

(11 omtaler)
Tilbud!

Interaktiv Langsom Mater Hundeleketøy Med Puslespill

(11 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr780.00.Nåværende pris er: kr389.98.

Gjør matingen til en fornøyelse

PrimDog-puslespilleleken bidrar til å stimulere hundens hjerne. Den er designet for å forhindre at hunden spiser for fort, og fremmer samtidig en sunn fordøyelse. Mating av kjæledyret ditt blir en mer engasjerende opplevelse.

stemningsboost
Ved å underholde hunden bidrar fôringsautomaten til å redusere destruktiv atferd forårsaket av kjedsomhet eller angst.
bedre fordøyelse
Den unike utformingen gjør at hunden din spiser langsommere. Dette gjør det lettere for hunden å absorbere maten og forebygger mageproblemer.
mental stimulering
PrimDog-puslespillet utfordrer hunden din og bidrar til dens kognitive utvikling.
Interaktiv lyd

Det gir mye moro og holder kjæledyret ditt engasjert i lengre perioder.

Trygge materialer

Denne hundemateren er fri for skadelige giftstoffer.

Sklisikker bunn

Leken vår sklir ikke på glatte overflater, slik at hunden din kan konsentrere seg om leken.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

11 omtaler for Interaktiv Langsom Mater Hundeleketøy Med Puslespill

 1. N****s

  Dette er fantastisk! Den gjør at hunden min spiser langsommere, samtidig som den er aktiv og underholdt. Virkelig en smart og innovativ løsning.

 2. P***a

  Elsker konseptet og utførelsen av denne leken. Det er en praktisk og morsom måte å mate kjæledyrene våre på. Vil absolutt anbefale den til andre kjæledyrforeldre.

 3. K****l

  Jeg må si at denne slowfeeder-leken er et must for kjæledyr som spiser for fort. Nå nyter hunden min hver eneste bit av måltidet samtidig som den har det gøy. Jeg anbefaler den på det varmeste!

 4. T****a

  Fantastisk puslespill-leke! Den har gjort måltidene til interaktive puslespill for min kjære Rex, og jeg kan se at han elsker det!

 5. H***e

  Hunden vår elsker det nye puslespillet sitt! Han bruker tiden på å leke og spise i stedet for å inhalere maten. Det er utvilsomt et utmerket produkt som er verdt hver eneste krone.

 6. L***a

  Den perfekte løsningen for hurtigspisende hunder! Labradoren min elsker den rett og slett. Den er av høy kvalitet og absolutt effektiv!

 7. K*****a

  Valpen min kunne ikke vært mer fornøyd med denne interessante og unike matleken. Det er en sunn tilnærming til fôring som også stimulerer mental aktivitet. Kudos til skaperne av dette produktet.

 8. P***e

  Hunden min nyter måltidene sine mer enn noensinne takket være dette puslespillet. Den er slitesterk, enkel å bruke og gir en interaktiv og morsom matopplevelse. Tommelen opp for dette produktet!

 9. J***n

  Valpen vår har blitt mer aktiv og morsom på grunn av denne interaktive leken. Den forbedrer ikke bare spisevanene, men bidrar også til leken. Dette er en fantastisk investering!

 10. A****n

  Jeg har lett etter en effektiv måte å få hunden min til å spise langsommere, og dette produktet gjør jobben perfekt. Det er enkelt å vaske og tåler oppvaskmaskin. Anbefales.

 11. T***a

  Jeg er imponert over kvaliteten på dette produktet. Den er solid, tåler hundens røffe håndtering og er enkel å rengjøre. Det er flott for hundens mentale stimulering, og det gjør matstunden til en morsom stund!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hund puslespill leketøy, hund sakte mater, hund interaktiv leketøy
Interaktiv Langsom Mater Hundeleketøy Med Puslespill