⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Forhøyet Hundeskål

(2 omtaler)
Tilbud!

Forhøyet Hundeskål

(2 omtaler)

kr1,240.00 kr619.99

Nullstill

Lag en sunnere holdning for hunden din ved hjelp av den forhøyede matskålen!

 

Dette stilige stativet løfter hundeskålen til et høyere nivå, noe som gjør det lettere for kjæledyret ditt å nyte maten uten nakkebelastning eller ryggsmerter sammen med forbedret fordøyelse.

En skål med brede kanter passer godt i stativet, og begge delene er belagt for langvarig sikkerhet og holdbarhet. Hvis kjæledyret ditt har en tendens til å spille «snu bollen» mens han fester, kan du være trygg på at det ikke blir noen flipping når maten serveres takket være den ikke-glidende gummibunnen.

Tilgjengelig i mange fargealternativer: svart, grå, blå, rosa, grønn, hvit og oransje. Det store utvalget av farger kompletterer enhver personlighet av en hund eller innredning for en virkelig unik og minneverdig matopplevelse. Dessuten er det 3 størrelsesalternativer: små, mellomstore og store.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ FREMMER SUN HOLDNING — Bidrar til å redusere belastningen på nakke og rygg mens kjæledyret ditt spiser. Det gir en mer naturlig fôringsstilling som bidrar til å forbedre holdning og fordøyelse.

✔️ BLIR ALLTID PÅ PLASS — Antisklibunnen hjelper til med å holde bollen på ett sted mens kjæledyret ditt drikker eller spiser.

✔️ ENKEL RENGJØRING — Den innvendige skålen i rustfritt stål kan rengjøres direkte ved å trekke den ut i stedet for å vaske hele settet hver dag. Den samlede poleringsoverflaten på bollen gjør den enkel å rengjøre, bare ved å tørke av skitten.

✔️ ULIKE STØRRELSER OG KAPASITET — Tilgjengelig i 3 størrelser. Det vil definitivt dekke daglige behov til kjæledyret ditt med mat og vann i henhold til appetitten hans. Du trenger ikke å bekymre deg for mangelen på mat til hunden din lenger.

✔️ PRAKTISK BUET HÅNDTAK — Gjør bollen enkel å ta opp og bære den uansett hvor du trenger den – inne eller ute.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Forhøyet Hundeskål

  1. R***


    Den sitter perfekt til hunden min og han trenger ikke å huke så lavt for å spise. Skålen i rustfritt stål er enkel å ta av for rengjøring. Dessuten ser det fantastisk ut!

  2. M***s


    Fungerte perfekt for valpen min! Denne skålen har den perfekte høyden. Den er også overraskende lett og ser fin ut på kjøkkenet vårt!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Forhøyet Hundeskål