⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundeskål I Rustfritt Stål

(3 omtaler)
Tilbud!

Hundeskål I Rustfritt Stål

(3 omtaler)

kr660.00 kr329.99

Nullstill

Matskålen i rustfritt stål er slitesterk og tyggesikker! Perfekt for å holde hundens mat og vann!

Den rustfrie stålskålen vil ikke gå i stykker hvis den slippes eller veltes, i motsetning til keramiske boller og er tyggesikker, i motsetning til plastboller. De tåler også oppvaskmaskin og holder ikke på lukt, noe som gjør dem mer hygieniske enn andre alternativer. Den har en stilig tekstur som matcher ethvert interiørdesign. To slitesterke og langvarige skåler i rustfritt stål passer inn i det fargerike plaststativet. De er gode både til mat og vann uansett temperatur.

Du kan legge til litt fargerik moro til kjæledyrvennens spisestue med 3 fargealternativer: rosa, blå og grønn. Så du kan finne den perfekte passformen for hundens fine matopplevelse. Det anbefales for små hunder.
 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ FLERE BRUK — Med de to flerbruksskålene i ett stativ, kan du forsyne hunden din med mat og vann eller mate to hunder eller katter samtidig.

✔️ HOLDBART MATERIALE – Laget av giftfritt, slitesterkt rustfritt stålmateriale som beskytter kjæledyrets helse. Det er hygienisk, tryggere og sikrere for kjæledyret ditt.

✔️ BELEILIG — Begge sider har riller, og selve stativet har en bueform. Det er enkelt og praktisk å plukke opp hundeskålen i stål fra gulvet og bære den.

✔️ ENKEL RENGJØRING — Skålene er avtakbare, så du trenger ikke å ta ned hele bollen for å rengjøre. Dessuten tåler den oppvaskmaskin. Bare plasser den i det øverste stativet i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring eller håndvask. Stativet kan enkelt tørkes av med en våt klut.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hundeskål I Rustfritt Stål

  1. H***n


    Elsker disse bollene!! Lett å rengjøre og ser vakkert ut

  2. R****d


    De er veldig fine og ikke tunge i det hele tatt. Jeg ELSKER fargen!

  3. B******e

    Helt perfekt for valpen min!! Jeg elsker at de stables inn i hverandre så sparer plass. Akkurat det jeg trengte!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hundeskål I Rustfritt Stål