⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hevet Bambus Hundeskål

(3 omtaler)
Tilbud!

Hevet Bambus Hundeskål

(3 omtaler)

kr1,688.00 kr884.98

Nullstill

Ikke mer bakken spise! Gjør kjæledyrets måltider mer komfortable med den hevede bambusskålen!

Nå kan din firbente venn nyte måltidet i stil og komfort. Det moderne fôringsstativet i tre støttes av et vakkert utskåret W-formet symbol på begge sider som gir et spesielt preg på hjemmeinnredningen din. Dessuten er stativet laget av bambusmateriale av høy kvalitet som er svært vannavstøtende, sklisikkert og holdbart. Det vil ikke deformere eller sprekke. Designet for å bli hevet eller senket med 4 forskjellige nivåer, slik at kjæledyret ditt kan spise i den høyden som er mest behagelig for størrelsen. Det fremmer bedre holdning og fordøyelse. Tilgjengelig i 2 alternativer: med en keramisk bolle eller to. Avhengig av det valget, vil lengden på stativmateren være forskjellig. Størrelsen på stativet med en bolle: lengde – 10,23″, høyde og bredde – 6,29″. Størrelsen på stativet med 2 boller: lengde – 15,74″, høyde og bredde – 6,29″.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SUNN HOLDNING OG BEDRE FORDØJELSE — 15-graders vippevinkelen til stativmateren møter det vitenskapelige perspektivet til små og mellomstore hunder. Å spise fra den hevede bollen hjelper fordøyelsen ved å rette ut og forlenge fordøyelseskanalen for å begrense gass, oppblåsthet og fordøyelsesbesvær. Det hjelper også med å lindre rygg- og leddubehag hos aldrende eller skadde kjæledyr. Nå trenger ikke kjæledyret ditt lenger å anstrenge seg unaturlig for å spise fra bakkenivå.

✔️ SPESIELL W-FORMET DESIGN – Høykvalitets, gjennomtenkt designet sett ser flott ut i huset ditt og gjør måltidene mer behagelig, sunn og hyggelig for ditt dyrebare kjæledyr.

✔️ ENKEL OPPSETT — Stativet er veldig enkelt å installere uten verktøy. Det er bare 2 trekorker og 3 treplater for å bygge et fôringsstativ.

✔️ HØYKVALITETS KERAMISKE SKÅLER — Hold matens temperatur bedre enn skåler i rustfritt stål. Du kan bruke den til mat og vann.

✔️ ENKEL OPPRYDNING — Bidra til å holde fôringsområdet ditt renere og mer sanitært. Tørk av stativets overflate, og de avtakbare hundeskålene kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen!

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hevet Bambus Hundeskål

  1. C***l


    Dette er et veldig vakkert produkt. Takk for at du gjorde de siste årene til min beste venn enklere!

  2. T***

    Veldig enkel å bruke og hunden min elsker det.

  3. H***y


    Ser bra ut, veldig solid, og hunden min gjør ikke mye søl mens hun spiser. Ingen klager.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hevet Bambus Hundeskål