⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hunde Hårføner

(3 omtaler)

Hunde Hårføner

(3 omtaler)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Stelt kjæledyret ditt som en ekte pote-fessional i komforten av ditt eget hjem! Dette kraftige verktøyet tørker raskt og grundig, og sparer deg for tid!

Denne hundehårføneren gir en kraftig luftstrøm designet for å sikre at pleiesnittet ditt tørker som tiltenkt. I tillegg vil denne tørketrommelen holde timeplanen din i gang, da den tørker hunden din raskt og grundig, slik at du kan fortsette dagen. Den har justerbare hastigheter fra 20 til 70 m/s samt temperaturkontroll fra 86 °F til 131 °F. Hunden din vil holde seg varm og komfortabel. Denne kjæledyrtørkeren gir deg alle alternativene du trenger for å få kjæledyrets pels til å se luftig og ren ut mellom badene.

Denne hundehårtørkeren har utskiftbare dyser, samt en fleksibel slange som er 7 fot lang. Du kan ha all den fleksibiliteten du trenger for å utføre magien din! Tørketrommelen har et lavt støynivå, da den kommer med støyreduksjon for å sikre at hunden din forblir rolig mens den tørkes. Den er tilgjengelig i flere farger: svart, rosa, blå, hvit og gul. Dessuten er tørketrommelen enkel å installere for enkelt å bruke i ditt eget hjem!

VIKTIGE FORDELER

✔️ OPTIMAL TØRR — Temperaturkontroller, justerbar lufthastighet, 3 dyser og en fjærslange for å gi deg frihet til å lage så mange former eller stiler for en hundes pels. Det er en enhet som er utmerket til å blåse bort tykk til tynn pels.

✔️ KUTTER NED TØRKETIDEN — Kraftig motor blåser luft med kraft inn i kjæledyrets pels, noe som resulterer i en betydelig reduksjon av en hunds tørketid.

✔️ MINIMUM STØY — Å kjøre en tørketrommel for kjæledyr kan være svært støyende, noe som kan være en kilde til ulempe for deg og din familie. Det beste med denne hundehårføneren er at den kommer med støyreduserende funksjoner.

 

MERK: Tørketrommelen vår er slitesterk og solid for langvarig bruk, men sørg for å unngå at kjæledyr biter slangen og strømkabelen.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Hunde Hårføner

  1. C****e


    Rått! Fungerer utmerket på hunden min. Også perfekt størrelse for enkel oppbevaring og god tørkekraft.

  2. H***n


    Dette er min første hundetørker og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Det er kraftig og sparer deg for mye tid. Vedleggene er også veldig praktiske når det kommer til stell. Støynivået er rimelig

  3. K***a

    Flott produkt! Stillegående og varmes opp veldig raskt.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *