⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Fingertannbørste For Sikker Tannrengjøring Av Hund

(13 omtaler)
Tilbud!

Fingertannbørste For Sikker Tannrengjøring Av Hund

(13 omtaler)

kr460.00 kr229.99

Nullstill
Problemfri tannhygiene for valpen din

PrimDog Fingertannbørste er en rask og enkel måte å rengjøre hundens tenner på! Tannbørsten vår er designet for å passe rett på fingeren din, noe som gir både deg og hunden din en behagelig pusseopplevelse.

Trygg å bruke
PrimDog-børsten er laget av giftfri og allergivennlig silikon, noe som gjør den til et trygt valg for både valper og voksne hunder.
Tettsittende passform
Den kompakte størrelsen og oppbevaringsetuiet gjør den enkel å ta med seg overalt, slik at du kan opprettholde hundens munnhygiene selv når du er på farten.
Bærbar
Den kompakte størrelsen og oppbevaringsetuiet gjør den enkel å ta med seg overalt, slik at du kan opprettholde hundens munnhygiene selv når du er på farten.
360-dekning

Med bust som dekker hele overflaten, gir tannbørsten vår rask og effektiv rengjøring av hele munnen. Dette gjør børstingen raskere og enklere, slik at du slipper å vri på børsten hele tiden.

Praktisk å bruke

Den myke silikonen bøyer seg lett, slik at du kan rengjøre selv de vanskeligst tilgjengelige områdene grundig. Den ergonomiske designen tillater forskjellige børsteteknikker, for eksempel sirkulære eller frem og tilbake bevegelser. Dette hjelper deg med å tilpasse kjæledyrets børsteopplevelse basert på deres individuelle behov.

Sykdomsforebyggende

Fingerbørsten vår bidrar til å forebygge tannråte, plakk og tannstein og dårlig ånde. Regelmessig børsting vil bidra til å holde hundens tenner og tannkjøtt sunt, og forhindre smertefulle og kostbare tannproblemer i fremtiden.

Flere grunner til å elske PrimDog tannbørsten
Lett I Vekt
Ultimativ Komfort
Enkel Å Rengjøre
Ikke-Allergisk

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

13 omtaler for Fingertannbørste For Sikker Tannrengjøring Av Hund

 1. H***r

  Dette er et veldig skånsomt tannpleieprodukt, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det. Den passer godt på fingeren min og gir mye kontroll når du masserer rundt tennene uten harde deler som kan skade ømt tannkjøtt.

 2. A****a

  Så glad jeg kjøpte denne! Hunden min elsker denne tannbørsten. Mye mer enn den siste tommelbørsten jeg brukte. Den er myk og smidig, noe som gjør at fingeren min kan bevege seg forsiktig rundt munnen, tennene og tannkjøttet! Anbefales!

 3. C*****d

  Fantastisk produkt!!! De allsidige bustene sikrer at du får de vanskelig tilgjengelige områdene, slik at jeg kan gi hunden min en grundig rengjøring.

 4. C***l

  Dette er en myk og fleksibel børste. Hundene mine HATER absolutt å få tennene børstet, men de tåler denne bedre enn noen jeg har brukt tidligere. Vel verdt pengene

 5. M*****a

  Denne lille perlen er et must for de som sliter med å pusse tennene til pelsbabyen sin! Anbefaler det på det sterkeste !!!

 6. G*****e

  En så fin og skånsom tannbørste. Enkel å bruke og rengjøre. Jeg liker oppbevaringsbeholderen den kom i.

 7. P***h

  Får hundens tenner virkelig rene. Fungerer som annonsert! Det er mykere og lettere å rengjøre tennene med 360-designet.

 8. B***y

  Jeg prøvde flere forskjellige merker av denne typen tannbørste til valpen min. Denne holder seg på fingeren min mens jeg pusser tennene og vasker lett også. Vil kjøpe igjen!

 9. E****r

  Virkelig enkel å bruke, og den kommer til alle skjulte flekker, munn og tenner! Ikke kast bort pengene dine på spesielle hundetannbørster, dette er veien å gå!

 10. M***n

  Jeg liker at denne børsten kommer i sin egen sak. Så lett å bruke. Valpen min ser ikke ut til å bry seg i det hele tatt når jeg legger dette på fingeren og pusser tennene. Vil anbefale

 11. T***n

  Jeg trengte noe for å rense tennene til den lille hunden min. Denne tannbørsten gjør det så mye lettere for oss begge. Takk skal du ha!

 12. L***s

  Jeg vil rangere denne børsten veldig høyt. Skånsom, men effektiv hvis du bruker den daglig. Mye mer kontroll enn å bruke en børste som kan skrape eller skade hundens tannkjøtt.

 13. J***e

  Sååå mye bedre enn den første fingertannbørsten jeg hadde! Denne er en 360 ° gjør det lettere å pusse hundens tenner! 5 stjerner!!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Fingertannbørste For Sikker Tannrengjøring Av Hund