⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Reflekterende Hundesele Uten Trekk Med Tilpasset Merke

(3 omtaler)
Tilbud!

Reflekterende Hundesele Uten Trekk Med Tilpasset Merke

(3 omtaler)

kr540.00 kr329.99

Nullstill

Avskrekke hunden din fra å trekke trygt og forsiktig med denne Selen Uten Trekk!

Hvis du noen gang har prøvd å lede en sikksakk-valps bånd eller gå tur med en hund som er mye sterkere enn deg, vet du at et enkelt bånd og halsbånd noen ganger ikke er nok. For disse situasjonene er en sele en løsning. Sikkerhet, komfort og lydighetstrening er noen av de mange grunnene til å legge til en sele i din daglige vandring med hunden. Selen vår fordeler vekten likt over hundens ramme for å motvirke trekking, noe som resulterer i uanstrengt kontroll og komfort på samme tid. Ikke-trekk-designen sørger for at du ikke lenger begrenser hundens nakke og bryst, eller forårsaker generelt ubehag. Det er et must for hunder med flate ansikter, hvis unikt formede ansikter ofte gjør det vanskelig å puste.

Denne lette selen er laget av mykt, pustende nettingstoff, og vil ikke fange varme eller vann, og holde hunden din kjølig mens den går. Den har et justerbart brystbelte som er skånsomt mot huden og klemmer kjæledyrets overkropp for å gi en komfortabel og sikker passform. Den kommer også med en hurtigutløsningsspenne for rask og enkel justering, og det er en D-ring for å feste bånd. De reflekterende stripene hjelper med synligheten for kveldsturer. Med en rekke størrelser fra XS til XXL får du den perfekte passformen til kjæledyret ditt. Den er først og fremst laget for å gi hunden din bevegelsesfrihet, slik at den kan løpe og utforske uten begrensninger.

Hver hund er unik og forskjellig. Nå kan du uttrykke hundens individualitet gjennom den gratis tilpassbare navnelappen. Enten det er å uttrykke hundens intelligens med et smart slagord eller tilpasse det med det tradisjonelle navnet og telefonnummeret, gjør den tilpassede etiketten kjæledyret ditt lett identifiserbart, så når hunden din går seg vill, kan du returnere den trygt hjem.

Vår hundesele uten trekk trener ikke bare hunden din til å gå riktig, men den er også enkel å ta på:

 • Sett selen på hunden din.
 • Enkel av og på spenne med låsdesign.
 • Juster stroppen med hurtigspenne.
 • Fjern eller fest borrelåsetiketten.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ PERSONLIG NAVNEMERK – Uttrykk hundens personlighet med tilpassede slagord eller inkluder hundens navn og telefonnummer for ekstra sikkerhet.

✔️ IKKE-TREKK DESIGN — Ved å bruke en ikke-trekk hundesele kan du gjøre turer morsommere, redusere trekkeatferden betydelig og forhindre at hunden din skader seg selv.

✔️ REFLEKTERENDE SIKKERHET — Refleksstrimler gir synlighet enten det er en dag eller natt, og sikrer hundens sikkerhet.

✔️ KOMFORTABEL OG LETT Å PÅ – Laget med en enkel trinn-i-stil, kan du justere hele passformen til selen for hundens komfort over lengre turer eller fotturer.

✔️ STOFF AV HØYKVALITET — Laget for langvarig bruk av et mykt og pustende mesh-stoff som er perfekt for å slippe luft gjennom på varme dager, det vil klemme kjæledyret ditt trygt samtidig som det er skånsomt mot huden.
 

STØRRELSE DIAGRAM

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Reflekterende Hundesele Uten Trekk Med Tilpasset Merke

 1. V***a

  Jeg elsker absolutt denne selen. Det er veldig godt laget! Den personlige ID-en er på borrelåslapper for enkel bytting eller utskifting. Flott gjenstand for hundene dine!

 2. S***e

  Sele av god kvalitet. Føles solid, passformen er god og veldig enkel å ta på. Det hindrer virkelig hunden min fra å trekke. Flott gangsele generelt

 3. M***e

  Behagelig for hunden vår, og veldig tøff på samme tid. Godt laget og solid. Stor verdi for prisen, og jeg liker at du kan tilpasse oppdateringene

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Reflekterende Hundesele Uten Trekk Med Tilpasset Merke