⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundepoterens Dyrefotvasker

(14 omtaler)
Tilbud!

Hundepoterens Dyrefotvasker

(14 omtaler)

kr700.00 kr349.98

Nullstill
Størrelsesguide
Hold hundens poter rene, uten hyppige bad eller stress

Aldri bekymre deg for kjæledyrets skitne avtrykk på teppet, møblene eller sengen med Primdog-poterenseren. Produktet vårt fjerner grundig all gjørme og sand mellom potene til den lille, slik at du kan holde hjemmet ditt skinnende rent.

Enkel å bruke
Tilsett litt vann til Primdog-fotvaskeren for kjæledyr og før hundens poter inn i koppen. Vri koppen frem og tilbake for å rengjøre potene, tørk dem med et håndkle og tøm det skitne vannet.
Giftfri
Primdog potevasker er laget av miljøvennlig silikon. Det er mye mykere og tryggere enn plast og vil ikke skade kjæledyret ditt.
Ergonomisk design
Produktet vårt har tykke bust inne i en gripeglass. Den fungerer som en mini agitasjonsvasker for hundens poter.
Gjennomsiktig kopp

Gjør at du kan se om vannet er skittent og må skiftes.

Avtakbar

Kan brukes til kjæledyrene dine som pleiebørste.

Bred bruk

Valgfrie størrelser som passer for små, mellomstore eller store hunder.

Flere grunner til å elske hundepoterenseren vår
Hudvennlig Kjæledyr
Lett
Slitesterk Materiale
Anti-Lekkasje
Sykdomsforebygging
Størrelsesguide
SIZEDimentions
cminch
S5.5x7.2x9.32.2x2.8x3.7
M6.3x8.2x11.22.5x3.2x4.4
L7.3x9.2x15.22.9x3.5x6

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

14 omtaler for Hundepoterens Dyrefotvasker

 1. H***y

  Dette fungerer kjempebra!! Sikkert mindre rot når du prøver å rense de skitne potene.

 2. Z****y

  Hunden min liker å løpe rundt i hagen min, og noen ganger blir labbene hennes gjørmete. Denne enheten fungerer utmerket for å rengjøre labbene hennes.

 3. K**a

  Enkel og lett å bruke! Hunden min ser ikke ut til å bry seg om det heller! Jeg vil definitivt anbefale dette produktet!

 4. N*****a

  Jeg trengte noe som ville hjelpe å rense hundens poter bedre enn bare et håndkle, så jeg bestemte meg for å prøve dette. Det er superenkelt å bruke; bare fyll delvis med vann, sett hundens poter inn og flytt den frem og tilbake mot busten. Jeg ble overrasket over hvor mye skittent som kom av hundens poter etter å ha hentet ham fra gåturen!

 5. O**a

  Dette verktøyet vasker virkelig labbene deres så godt! Jeg er superimponert og hunden min var komfortabel med at jeg brukte den på dem fra starten.

 6. D****a

  Jeg var skeptisk til dette i begynnelsen, men jeg har allerede brukt det et dusin ganger, og det gjør det raskt å rense potene. Jeg fyller den omtrent halvveis med vann, setter inn hundens pote og «skrubber». Vi er ferdige på omtrent et minutt 😜 anbefaler det absolutt!

 7. S***a

  Rene gulv! Endelig!!! Skulle ønske jeg hadde visst om dette for mange år siden. Det er en game changer!!!

 8. K***e

  Fungerer bra, hunden min er ikke en stor fan og beveger seg for mye, så det er en tomannsjobb som bruker dette, men selve produktet er flott.

 9. C***y

  Ikke fyll den helt opp, bare halv filet så det er plass til labben. Hundene våre løper konstant i skitt og leire, og det får det meste av.

 10. B***a

  Det tar litt tid for hunden å venne seg til, men den gjør en kjempejobb. Du kan se mengden smuss og rusk i koppen etter hver rengjøring. Fungerer fint.

 11. A***a

  Jeg var nølende med å kjøpe dette, men er så glad jeg gjorde det! Dette fungerer utmerket for å rense hundens poter ved marinaen før hun går ut i båten! Ikke mer sand, skitt eller gress som blir dratt inn.

 12. T****e

  Hunder løper i gjørma, og det er virkelig en irriterende ting å gå hjem. Etter å ha kjøpt dette produktet, hjelper det i stor grad med å rense potene deres slik at de kan komme inn. Bare legg vannet i den og sett potene tilbake. De myke bustene vil ikke skade hunden. Det er et godt produkt, verdt å kjøpe!

 13. M***o

  Fungerer ganske bra. Eneste ulempen er at hundens pote kommer gjennomvåt ut slik at vann kommer over hele gulvet. Forbered et håndkle også 😉

 14. C****r

  Enhver hundeeier bør ha en av disse. Det er så enkelt å rengjøre hundens poter. Jeg trenger bare å tørke av labbene deres med et håndkle etterpå. Verdt hver krone.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill
Størrelsesguide

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundepoterens, potevasker, potestempler, kjæledyrfotrens
Hundepoterens Dyrefotvasker