⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Squeaky Dyr Tygge Leke for Do

(6 omtaler)
Tilbud!

Squeaky Dyr Tygge Leke for Do

(6 omtaler)

kr610.00 kr304.98

Nullstill
Hold hunden din lykkelig engasjert

Leter du etter den perfekte gaven til din pelskledde venn? Tyggeleketøyet vårt er designet for å tilby full underholdning for kjæledyr. Redd skoene og møblene dine fra ødeleggelse samtidig som du sørger for moro for hunden din.

No-rot glede
PrimDog-leketøyet har ingen fyll inni. Dette betyr at du ikke trenger å rydde opp etter kjæledyrets leketid. Det er en problemfri løsning for kjæledyreiere.
Interaktivt spill
Den gir en uimotståelig distraksjon, og gir hunden din treningstid og stressavlastning. Den innebygde squeakeren vil opprettholde et høyt nivå av spenning og entusiasme. Dyreleken vår er en morsom måte å holde din pelskledde venn aktiv på.
Tannhelse
Tyggeaktivitet bidrar positivt til forbedring av kjæledyrs tenner. Det hjelper med å styrke tannkjøttet deres.
Trygg

PrimDog knirkende leketøy er laget av ikke-giftige materialer. Det gir mulighet for lek hele dagen uten skade.

Enkelt vedlikehold

Leken er lett vaskbar. Sørg for et rent og hygienisk miljø for kjæledyret ditt.

Slitesterk

Det tykke stoffet tåler selv de mest aggressive spill. Dette garanterer lang levetid for tyggeleketøyet vårt, og blir en god investering.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

6 omtaler for Squeaky Dyr Tygge Leke for Do

 1. T***a

  jjMin mellomstore hund ble umiddelbart entusiastisk over disse små skapningene. Så langt ser leken bra ut, men jeg er sikker på at den ikke vil vare lenge. Jeg er fornøyd med kjøpet!

 2. U**a

  Vi leker med denne leken hver dag, jeg drar i den og hunden tygger på den. Jeg kan se hundens dyreinstinkter slå inn. Jeg tar med meg den brune (ekornet) på turer og lar henne bære den hjem som byttedyr. Anbefales!!!

 3. A****d

  Det ser bedre ut enn det gjør på bildet. De knirkende delene inni fungerer egentlig ikke lenger. Hunden min tygger på alt, så jeg er ikke overrasket.

 4. A*****n

  kkHunden elsket leken. Vi tar den med oss på alle turer og turer. Det er sydd kvalitativt, det er ingen fremmed lukt. Jeg anbefaler!

 5. E*a

  Ser ut som på bildet. Mye for pengene! Leken er vakker, slitesterk. Og viktigst av alt, jeg kan se at hunden min er gal etter det!!!

 6. W**y

  Jeg kjøpte leken for 2 måneder siden til valpen min, han har ennå ikke ødelagt den. Leken er laget av solid stoff og hunden min biter dem hardt nok til å ødelegge squeakers, uten andre tegn på skade på leken.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundeleker, hundetyggeleke, hundepipeleke, hundedyrleketøy
Squeaky Dyr Tygge Leke for Do