⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundens Talende Knapper for Kommunikasjon

(11 omtaler)
Tilbud!

Hundens Talende Knapper for Kommunikasjon

(11 omtaler)

kr612.00 kr408.00

Nullstill
Sørg for effektiv læring for hunden din

Leter du etter en enkel måte å trene hunden din på? Prøv PrimDogs talende knapper! De er en ny måte å gi hunden din ordrer og forbedre kommunikasjonen på. Det fører til et lykkeligere, problemfritt forhold til kjæledyret ditt.

En morsom opplevelse
Treningen blir mer engasjerende med våre taleknapper. Hunden din kommer garantert til å elske det! Gjør innlæring av nye kommandoer til en spennende lek!
Bedre kontakt
Aktivt samspill med kjæledyret ditt skaper tillit og forståelse. Øker den gjensidige empatien og kjærligheten.
Forbedret oppdragelse
PrimDog hjelper deg med å korrigere kjæledyrets atferd. Livet hjemme vil garantert bli roligere og mer balansert.
Vannbestandig

Denne egenskapen forlenger apparatets levetid og beskytter det mot mulige skader. Du trenger ikke å bekymre deg for søl eller regn. Du kan ta med hunden ut for å trene i all slags vær.

Borrelåsfester

Våre knapper festes enkelt på matten og holder seg på plass. Dette sikrer at hunden din ikke kommer til å slå dem av ved et uhell. Dette er praktisk under livlige aktiviteter.

DIY-klistremerker

De hjelper deg med å skille mellom hver knapps rolle og danner et personlig språk med hunden din. Gjør kommunikasjonsprosessen morsom og kreativ.

Flere grunner til å elske produktet vårt
Enkel Å Bruke
Slitesterkt
Lett Å Rengjøre
Batteridrevet
Bærbar

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

11 omtaler for Hundens Talende Knapper for Kommunikasjon

 1. B***a

  Et genialt produkt for å kommunisere med kjæledyret ditt! Rottweileren min tok til seg knappene raskere enn jeg hadde trodd. Det er morsomt å se ham trykke på Treat-knappen altfor ofte! Anbefales på det sterkeste!

 2. H***r

  Hunden vår trykker lett på knappene, og vi er glade for at hun endelig kan kommunisere med oss. Det har virkelig forandret måten vi kommuniserer på. Tusen takk for hjelpen!

 3. G****e

  Ikke bare er det en innovativ løsning for kommunikasjon med kjæledyr, det er også et flott verktøy for å knytte bånd. Jeg anbefaler den på det sterkeste til alle hundeforeldre.

 4. D**a

  Disse knappene har revolusjonert hvordan jeg kommuniserer med den pelskledde kompisen min. Det er så hjertevarmende å se ham klikke på knappene for å fortelle meg hva han trenger. Disse intelligente lekene engasjerer ham ikke bare, men skaper også et dypere bånd mellom oss.

 5. K****a

  Helt overrasket over knappene for hundekommunikasjon! Ideen om å lære hunden din å snakke via knapper er enestående, og den praktiske virkeligheten er enda bedre!!!

 6. A*****a

  Hunden min Luna tok den til seg overraskende raskt! Det er herlig å se henne lære og uttrykke behovene sine. Kvalitetsprodukt, brukervennlig og et fantastisk interaktivt verktøy for oss begge.

 7. K***h

  Det har vært en morsom prosess for både meg og katten min, og det har vært givende å se fremgangen hans. Det ser ut til at han virkelig liker godbitknappen

 8. R****a

  Dette er et flott produkt. Vi omorganiserte knappene slik at de passet bedre til hundens behov, og plasserte dem ved siden av matskålen, inngangsdøren osv. Resultatene har vært ekstraordinære. Hunden din vil elske disse knappene, anbefales på det sterkeste!

 9. L***a

  Jeg er helt forbløffet over denne leken! Bulldoggen min har mestret det grunnleggende på kort tid. Dette produktet har virkelig gitt oss en unik følelse av samhold, forståelse og moro i livet vårt!

 10. S****h

  Flott produkt! Vår nye valp fortalte oss ikke når han trengte å gå ut. Han elsker knappene sine. Opptaks- og lydkvaliteten er bedre enn de andre på markedet. Verdt hver krone

 11. T***r

  Fantastisk produkt! Det har gjort livet litt enklere for min eldre hund. Virkelig hjertevarmende å se henne sette pris på denne nye formen for kommunikasjon.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundeknapper, hundepratknapper, hundekommunikasjonsknapper, knapper for hunder som snakker, hundepratknapper, hundetreningsknapper, hundeordknapper, taleknapper for hund, talematte for hund
Hundens Talende Knapper for Kommunikasjon