⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Bærbar Hundevannflaske

(2 omtaler)
Tilbud!

Bærbar Hundevannflaske

(2 omtaler)

kr660.00 kr329.99

Nullstill

Hold din pelskledde venn hydrert på farten med den bærbare vannflasken!

 

Nå vil ikke mangelen på vann stoppe deg og din pelskledde kompis fra å treffe stiene. Den bærbare vannflasken lar deg dele ferskvann med hunden din uten å måtte bekymre deg for at han blir dehydrert. Det er perfekt for å ta med på fotturer, bilturer eller til den lokale parken. Og du vil elske det faktum at denne delbare og bærbare vanndispenseren er laget av BPA-fri plast, noe som bidrar til å holde både deg og hunden din lykkelig og sunn.

 

Tilgjengelig i 4 fargealternativer: rosa, turkis, hvit og blå. I motsetning til kjedelige flasker, kan du matche kjæledyrets sele eller krage for å få kjæledyret ditt til å se mer blendende og enestående ut i mengden!

Dessuten er det 2 størrelser å velge mellom: 350 ml og 550 ml. Det er ganske nok for utendørs turgåing, fotturer eller reiser.Du kan enkelt legge den i vesken på grunn av den kompakte størrelsen på flasken. Eller du kan ha den for hånden når du trenger den takket være den vedlagte stroppen.

 

VIKTIGE FORDELER

 

✔️ SIKKER MATERIALE — Den bærbare hundevannflasken er laget av høykvalitets, slitesterkt og trygt materiale, så sørg for at kjæledyret ditt er helt trygt når han bruker vår hundevannflaske.

✔️ INGEN LEKKASJEDESIGN — Med låsetastfunksjonen lekker ikke flasken i det hele tatt. Du kan legge den i ryggsekken og den blir ikke våt.

✔️ BELEILIG — Du kan enkelt vanne hunden din med én håndsbetjening. Bare trykk på vanntasten for å fylle vannet, og slipp den for å stoppe vannet.

✔️ INGEN VANNAVFALL — Ikke bekymre deg for å kaste bort vannet lenger. Ubrukt vann kan enkelt gå tilbake i beholderen ved å trykke på vanntasten.

 

Merk: Ikke vask vannflasken i en oppvaskmaskin.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Bærbar Hundevannflaske

  1. R***n


    Jeg elsker denne lille flasken. Jeg pleier å ta med hunden min til hundeparken, og jeg så noen i parken som bar denne flasken. Gikk hjem for å kjøpe til valpen min. Jeg føler meg glad hunden min drikker rent vann.

  2. F******y

    Fungerer utmerket! Jeg har den i bilen til hunden min og bruker den når vi går omtrent hvor som helst

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Bærbar Hundevannflaske