⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Interaktiv Sugekopp Hundeleketøy

(2 omtaler)
Tilbud!

Interaktiv Sugekopp Hundeleketøy

(2 omtaler)

kr780.00 kr389.99

Nullstill

Lindre hundens angst og drep kjedsomhet ved hjelp av den interaktive sugekoppleken! Det vil holde hunden din opptatt i flere timer!

Konseptet med det interaktive sugekoppleketøyet for hunder er enkelt: En sterk sugekopp forankrer leketøyet til gulvet, veggen eller vinduet og andre glatte overflater med sterkt sug. Det vedlagte tauet og en tyggeleke utfordrer hunden din til å trekke, bite og leke så godt han vil med ballen. Leketøyet er tilgjengelig i 3 lyse farger: turkis, rød og blå. Med et så fengende utseende er det attraktivt for hunder og gjør at de ikke mister det.

Videre er det ikke bare en selvspillende gummiball, men kan også være et tannrengjøringsverktøy og bidrar til å holde kjæledyrets tenner rene. Leketøyet er laget av mykt og giftfritt, slitesterkt og slitesterkt gummimateriale. Det vil holde hundens tannkjøtt trygt mens han leker. I tillegg vil denne interaktive leken oppmuntre hunden din til å løpe og bite mer. Riktig trening vil forhindre at hunden din blir feit og holde en sunn kroppsform.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ FREMMER FYSISK AKTIVITET — Den er perfekt for jage- og dragkamp, noe som bidrar til å gi hunden din daglig mosjon. Slike spill kan bidra til å redusere destruktiv atferd.

✔️ SIKKERT MATERIALE — Laget av miljøvennlig, trygt og ufarlig materiale. Hundens munnhelse vil være under beskyttelse.

✔️ HOLDER TENNENE RENE — Leken kan være et tannrengjøringsverktøy. Det vil bidra til å holde kjæledyrets tenner rene og sterke.

✔️ IKKE MER MØBLER ØDELAGTE — Med supersterk sugekopp som klamrer seg til enhver ren, flat overflate, noe som betyr at hunden din kan trekke, rykke, tygge så mye den vil.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Interaktiv Sugekopp Hundeleketøy

  1. G***


    Det er den perfekte leketiden for valpen min! Han absolutt elsker! Takk skal du ha.

  2. M******e

    Hunden min elsker det. Suget bra.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Interaktiv Sugekopp Hundeleketøy