⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Håndfri Hundebånd For Løping

(3 omtaler)
Tilbud!

Håndfri Hundebånd For Løping

(3 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr790.00.Nåværende pris er: kr394.99.

Dropp båndet og hold kommandoen med det håndfrie hundebåndet! Løp, jogge eller gå tur mens du nyter bekymringsfri utflukt med hunden din!

Det håndfrie hundebåndet er et utmerket valg hvis du leter etter en behagelig måte å gå, løpe eller vandre med hunden din på. Båndet er designet med tanke på både deg og hunden din. Den festes sikkert til deg som et belte med et justerbart midjetau (31,5″-49,2″), lar hendene være frie. Så du kan holde din lodne venn ved din side uansett hvor du går. Det lar deg også bruke telefonen eller skyve barnevognen når du trenger det. I tillegg kan du feste båndet til sekken din og hoppe over alt rotet. Båndet gir deg ekstra kontroll når du trenger det. Det er nyttig å gi valpen litt ekstra veiledning mens du har kontroll hele tiden. Enten du vil guide hunden din på en smal sti, sykkelstier eller løpe på travle fortau, er du alltid ansvarlig!

Nå kan hver tur være mindre stressende med dette båndet med en støtdempende strikksnor. Den utvides raskt og kontraheres for å forhindre irriterende draing og sammenfletting. Når hunden trekker, vil spenningen i strikken gi hunden et signal om «ingen trekking», og hunden din blir gradvis trent. Dette håndfrie hundebåndet er laget av høykvalitets anti-tear nylon med en slitesterk beltespenne og ringer i rustfritt stål. Det holder hunden din og deg trygg mot skade, og reduserer skulder- og håndleddsmerter. Båndet har lyse reflekterende tråder som er trygge for alle dine tidlige morgenturer og joggeturer sent på kvelden.

Den er designet med unike funksjoner som gjør båndet langt mer praktisk for løpere, men også behagelig å bruke til hverdagseventyr. Dette betyr at du kan ta med hunden din på tandemturer, jogging eller fotturer. Og takket være fjærfaktoren til strikkbåndet, hvis hunden din tar av etter et ekorn, vil det bidra til å absorbere noe av støtet.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ HÅNDFRI — Tilbyr håndfri bekvemmelighet og uavhengighet for trygt og komfortabelt å gå tur med hunden din.

✔️ STØTDEMPENDE — Har en 43,3-tommers ledning som strekker seg opp til 72,8 tommer, og er designet for å absorbere støt. Si farvel til å dra, floke og snuble med denne elastiske kjernen.

✔️ PERFEKT FOR HVERDAGSAKTIVITETER – Hold deg og hunden din trygg mens du nyter en glad tur, fottur eller løping.

✔️ REFLEKTIGT — 3 sømmer med lyse reflekterende sømmer gir forbedret synlighet. Det hjelper biler eller sykler å se deg med letthet uansett hvor mørkt det er.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Håndfri Hundebånd For Løping

  1. C***a


    Veldig slitesterk! Det vil definitivt vare i årevis. Anbefaler denne båndet!

  2. I***e


    Dette båndet er flott! Jeg bruker den til å gå håndfri på turer. Jeg føler meg komfortabel mens jeg har den på meg. Vil definitivt anbefale.

  3. W**l

    Det er veldig godt laget. Bra klipp. Hundene mine pleier å gå side om side

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Håndfri Hundebånd For Løping