⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Kam For Fjerning Av Hundehår

(3 omtaler)
Tilbud!

Kam For Fjerning Av Hundehår

(3 omtaler)

kr460.00 kr229.99

Nullstill

Arbeid deg gjennom de tøffe mattene og flokene i kjæledyrets pels på få minutter! Det har aldri vært enklere å stelle hunden din!

Denne hundepleiekammen fjerner forsiktig løst hår og flass fra valpens pels mens den eliminerer floker og forhindrer matter. Det lar deg kvitte seg med nesten alt løst hår og floker i løpet av få minutter! Kammen når uanstrengt underlaget på hunden din for å støtte den naturlige røyteprosessen. Dette holder pelsen sunn og skinnende. Plus, reduserer mengden av hår og allergener i hjemmet ditt. Denne hundekammen er effektiv og designet for å vare i mange år.

Busten med avrundede spisser trenger dypt inn i hundens ytre pels og underpels uten å klø eller irritere huden. I tillegg forhindrer den slitesterke, komfortgrepsdesignen å skli og vil ikke belaste håndleddet.

Denne hundekammen er designet for ikke bare å fjerne løst hår, men også massere valpen din for sunn hud og økt sirkulasjon. Dette universelle pleieverktøyet er ideelt for alle hunderaser, inkludert de med kort, middels og langt hår.Tilgjengelig i 2 størrelser og 2 farger: blå og rosa. Det er hyggelig pleie for alle poter involvert!


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SKÅDIG STIGLING — Børstehår med avrundede tupper gir skånsom og presis stell for hunder selv med sensitiv hud. De gre hundens pels forsiktig og massere huden uten å skrape eller irritere.

✔️ KOMFORTABELT GREP — Det ergonomiske sklisikre håndtaket gjør det enkelt å børste selv de største rasene uten å skli og belaste armen eller håndleddet.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Kam For Fjerning Av Hundehår

  1. C****n


    Jeg elsker dette verktøyet for dematting og deshedding. Det fungerer så bra på hunden min. Og det gjorde ikke vondt i håndleddet mitt når jeg brukte det. Det er veldig behagelig.

  2. L****n


    Flott kvalitetsprodukt. Håndtaket er veldig behagelig. Det gjør dematting mye enklere og glir ikke med vanskelige deler av pelsen. Fungerer bra på mitt langhårede kjæledyr.

  3. N***

    Hvis du har en hund med langt hår, er denne absolutt et must!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Kam For Fjerning Av Hundehår