⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Militærvest Taktisk Hundesele

(3 omtaler)
Tilbud!

Militærvest Taktisk Hundesele

(3 omtaler)

kr690.00 kr424.99

Nullstill

Utstyr hunden din med en taktisk sele av høy kvalitet! Sørg for at din firbente venn er klar for ethvert utendørs eventyr!

Laget av slitesterkt nylonmateriale og solid maskinvare, pluss flere tilleggsfunksjoner. Denne taktiske selen kombinerer kvalitet og allsidighet, noe som gjør den til perfekt utstyr for servicebruk, utendørs trening, daglig turgåing eller opplevelsesturer. Praktisk MLLU (Modulært Lett Lastbærende Utstyr) bånd langs begge sider av selen med krok- og løkkepaneler lar deg feste et bredt utvalg av poser, en vannflaske og hundens taktiske gir, slik at hundekammeraten din kan bære sine egne forsyninger. Du kan også feste en rekke moralflekker og merker for å tilpasse selen slik at den passer til hundens stil, uttrykker dens personlighet eller bare for å identifisere hunden din.

De fullt justerbare nakke- og bryststroppene gir en tettsittende, sikker passform. De 4 hurtigutløsende spennene gjør denne selen enkel å ta på og ta av din lodne venn, samtidig som den gir ekstra sikkerhet. Den har også et topp gripehåndtak for manøvrering av følgesvennen din og en V-ring for hundebåndfeste. Koble båndet til klippet for å enkelt kontrollere og trene hunden din til å gå ved siden av deg. Det øverste håndtaket lar deg ta tak i selen raskt og enkelt når du går i mengden.

Enten din firbente venn er en servicehund eller husdyr, fortjener han en pålitelig sele, uansett om det er for arbeid, trening, trening eller rekreasjonsformål. Selen vår er motstandsdyktig mot smuss og vann, så du kan gjerne ta den med deg dit eventyret bringer deg. Den er ideell for store raser som schæfer, Belgisk Malinois, Golden Retriever, Huskie, Labrador, Akita, etc. Vår taktiske vest er flott for:

 • Servicehunder – hjelp til å bære vannflasker, medisiner og ID-merker
 • Politi/militær/arbeidshunder – gir beskyttelse, maksimal kontroll og ekstra oppbevaring av utstyr
 • Jakthunder – for å bære forsyninger og god synlighet mens du er ute i villmarken
 • Utendørs selskapshunder – tren og lek med komfort og sikkerhet

VIKTIGE FORDELER

✔️ HOLDBAR OG PRAKTISK — Har et kraftig nylonskall og myk innvendig polstring for lett, vannavstøtende komfort.

✔️ INGEN TREKK OG SIKKERHETSKONTROLL — Fullt justerbare nakke- og bryststropper gir en tettsittende, sikker passform. Et ekstra sterkt V-ringsbåndfeste gir ekstra sikkerhet.

✔️ MOLLE SYSTEM — Praktisk MOLLE bånd langs begge sider av selen gjør at et bredt utvalg av poser kan bære utstyr og forsyninger.

✔️ ENKEL OG KOMFORTABEL — Ta den på og ta av med 4 hurtigspenner uten problemer. 4 fullt justerbare stropper (2 hals, 2 bryst) gir en tettsittende passform med maksimal mobilitet.

✔️ BREDT BRUKSOMRÅDE – For personlig service, uformell turgåing, hundetrening, rettshåndhevelse, jakt eller friluftsliv.
 

STØRRELSE DIAGRAM

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Militærvest Taktisk Hundesele

 1. K***n


  Passer fint. Flott kjøp! Den er ekstremt slitesterk. Gjennom rykking, fuktighet og annerledes vær har det vart. Hunden min elsker det også!

 2. R****t

  Den er behagelig og enkel å ta av og på. Gjør jobben som en sele også.

 3. C***a


  Jeg ELSKER denne selen! Hunden min løper, svømmer og leker i skogen med meg hver dag i timevis, og det er absolutt INGEN indikasjon på at den faller fra hverandre. Når du først har tilpasset denne selen til hunden din – holder den seg perfekt! Anbefaler absolutt denne selen.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Militærvest Taktisk Hundesele