⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Lett Gange Ingen Trekk Hundesele

(3 omtaler)
Tilbud!

Lett Gange Ingen Trekk Hundesele

(3 omtaler)

kr713.00 kr434.99

Nullstill

PrimDog Ingen-Trekk Sele er spesialdesignet for tryggere hundeluftinger!Perfekt for hundetrening eller for hunder som har en tendens til å trekke!

 

Du kan bedre kontrollere hunden din ved å feste båndet til frontklemmen. Hver gang hunden din trekker, blir de snudd i stedet for å fortsette fremover og trekke i båndet. Snart vil hunden din lære å ikke trekke.

Sikkerhet, komfort og lydighetstrening er noen av de mange grunnene til å legge til en sele i din daglige vandring med hunden. Selen vår fordeler vekten likt over hundens ramme for å motvirke trekking, noe som resulterer i uanstrengt kontroll og komfort på samme tid. Ikke-trekket design sørger for at du ikke lenger begrenser hundens nakke og bryst. Cushy og lett mesh polstring på brystet og magen gir generell komfort. Med bånd foran og bak gir selen hunden din øyeblikkets frihet. Nyt naturen mens du forblir trygg og sunn!

Denne selen har doble sømmer som gir utmerket strekkfasthet og økt lastekapasitet. De reflekterende sømmene i hele selen gjør den perfekt for spaserturer om natten. 3M reflekterende materiale holder hunden din synlig når det er bekmørkt. Den kommer også i forskjellige farger som hjelper selen til å skille seg ut om natten. Det ytre laget er ripebestandig, så det kan vare lenger uansett hvor mye skade hunden din prøver å gjøre på det. Selen har en ergonomisk form som gjør det enklere enn noen gang å ta den av og på hunden. De justerbare stroppene med hurtigutløsende spenner, 11 livlige fargealternativer og et bredt utvalg av størrelsesvalg gir en helt tilpassbar opplevelse.

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ 3M REFLECTIVE – Reflekterende rør er vevd inn i det slitesterke nyloneksteriøret for å sikre at hunden din forblir synlig mens du går om natten.

✔️ DOBBELT BÅNDFESTING – D-ring i aluminiumslegering på hundens rygg og rustfri O-ring på hundens bryst for ekstra kontroll.

✔️ DOBBELTSØM – Stor strekkfasthet, doble sømmer og lastekapasitetsspenner gjør at denne selen holder tilbake selv sterke trekkere.

✔️ KOMFORTABELE VASTERDE STRAPPER – Laget for å fjerne trykket fra hundens nakke og spre det gjennom myk og lett nettingpolstring på brystet og magen.

✔️ ERGONOMISK DESIGN – Enkel å ta på og av, irriterer ikke huden.

STØRRELSE DIAGRAM

 

Sørg for å måle hunden din for nøyaktig størrelse før du kjøper for å sikre perfekt passform.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Lett Gange Ingen Trekk Hundesele

  1. E***y


    Jeg elsker denne selen – og det gjør hunden min også!! Den passer ham perfekt og han ser veldig kjekk ut. Flott kvalitet, jeg elsker denne fargen. Det er reflekterende. Og han drar meg ikke som han gjorde i den gamle selen sin. Anbefaler sterkt!!

  2. B**


    Beste selen der ute. Fungerer utmerket for min Sparky. Veldig lett å justere og elsker fargen!

  3. L****n

    Jeg elsker disse selene. God kvalitet og passer perfekt. Høykvalitets produkt.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Lett Gange Ingen Trekk Hundesele