⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Vibrasjonshalsbånd For Hundetrening

(11 omtaler)
Tilbud!

Vibrasjonshalsbånd For Hundetrening

(11 omtaler)

kr1,190.00 kr594.99

Nullstill

Tren din paw-tner med respekt og kjærlighet! Lær gamle hunder nye triks raskt og effektivt – og nye hunder gamle triks!

Stopp raskt, trygt og effektivt hundekameratens uønskede oppførsel med vibrasjonstreningskragen. Enten du vil korrigere overdreven bjeffing eller aggressiv båndtrekking, eller du bare vil legge til sikkerhet for å gå uten bånd, hjelper denne kragen deg med å kontrollere din beste venn. Denne høykvalitets nylonkragen i plast og den lette mottakeren passer komfortabelt. Den er holdbar nok til å tåle alle værforhold og aktivitetsnivåer. Tilgjengelig i flere fargealternativer: svart, rød og oransje.

Med en kontrollrekkevidde på 300-500 meter og 3 korrigeringsmoduser (sjokk, vibrasjon, tone) kan du tilpasse ønsket trening fullt ut for å møte dine spesifikke behov. Med 5 justerbare vibrasjons- og støtnivåer kan du finjustere korreksjonsnivået for å oppnå positive resultater med hvilken som helst valp. LCD-fjernkontrollen viser tydelig modus, nivå og batterilevetid. De 3 distinkte modusknappene lar deg korrigere hunden din raskt mens den oppfører seg dårlig uten å måtte se ned på enheten.

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ PASSER FOR ALLE HUNDER – Slitesterk, justerbar nylonhalsbånd passer til små, mellomstore, store hunder og valper med en vekt på 6,8 kg (15 lbs) eller større. Kragen er 3,5 cm – 68,5 cm (14 – 27 tommer) lang.

✔️ LCD FJERNKONTROLL — Husker tidligere innstillinger og viser tydelig modus, nivå og batterilevetid. I tillegg har fjernkontrollen ergonomisk design. Det er veldig behagelig å bruke og lett å bære.

✔️ BRUKERVENNLIG MODUS-KNAPPER — Den distinkte størrelsen og ulik form på de tre korrigeringsmodusknappene tillater «blind» bruk uten å måtte se ned på enheten.

✔️ 5 JUSTERBARE NIVÅER — Du kan raskt justere sjokkintensiteten med en brukervennlig skive. Den er ideell for å forsterke hundens lydighet innendørs og utendørs.

✔️ STERKT BATTERISYSTEM — Kragen er oppladbar og sparer strøm når den ikke er i bruk. Dessuten har den en ladeindikator for lavt batteri.

Pakken inkluderer: 1 LCD-fjernkontrollsender, 1 kragemottaker, 1 nylonrem, 1 USB-lader, 1 testlys.

 
MERK: kragemottakeren er vanntett, men fjernkontrollen er det ikke!

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

11 omtaler for Vibrasjonshalsbånd For Hundetrening

 1. M***


  Denne tingen er så nyttig! Jeg brukte den til å korrigere svært små atferd når hunden min går ute, og det fungerte som en sjarm!

 2. U**


  Fungerer utmerket! Jeg har bare trengt å bruke pip-alternativet og den bjeffede gutten min lytter så mye bedre! Denne kragen ser behagelig ut for daglig bruk. Jeg vil anbefale det!

 3. L***a


  Produktet fungerer bra. Det hjalp oss virkelig. Nå reagerer hunden min bedre på kommandoene uten halsbåndet på.

 4. W****w


  Flott treningsverktøy. Når jeg går hunden min i bånd, har jeg dette halsbåndet på for å få oppmerksomheten og fokusere tilbake på turen (i tilfeller der han får fyrt opp over å se en annen hund eller eller smth). Veldig fornøyd med det

 5. E***a


  Jeg kjøpte denne til hunden min som konstant bjeffer. Vibrasjonen alene er nok til å avskrekke hunden min fra å fortsette å bjeffe. Det er FANTASTISK!

 6. Q***n

  Vibrasjonen er alt jeg trengte for å korrigere hundens oppførsel. Så glad for dette treningsverktøyet!

 7. J***a

  Først var jeg ganske skeptisk til disse treningskragene, men jeg må si jeg er glad jeg gikk med denne. Vibrasjonsmodusen har fungert bra. Jeg vil anbefale denne enheten.

 8. M****a

  Vi trengte virkelig hjelp til å trene hunden vår, men brukte bare vibrasjonsmodus. Han har respondert så bra. Dette skader ham ikke og får oppmerksomheten hans, så han vil lytte til våre kommandoer. Alt i alt er dette en flott krage!

 9. K***n

  Fantastisk element! Min doggy lytter til meg hele tiden nå og står rett ved min side!

 10. G****a

  Jeg har alltid vært lei av å bruke et slikt halsbånd til hunder. Så jeg forventet aldri å måtte bruke treningskrage på valpen min, og jeg måtte innse at det er et verktøy og ikke en straff, når det brukes riktig. Jeg vil anbefale dette halsbåndet til alle som trenger å trene hunden sin.

 11. F***a

  Jeg anbefaler dette halsbåndet til alle hundeeiere som trenger hjelp med trening!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Vibrasjonshalsbånd For Hundetrening