⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Sjokk Hund Treningshalsbånd

(3 omtaler)
Tilbud!

Sjokk Hund Treningshalsbånd

(3 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr780.00.Nåværende pris er: kr400.00.

Tomt på lager

Tren din elskede pooch trygt, effektivt og effektivt med denne sjokkkragen!

Sjokkhalsbåndet kombinerer mange av funksjonene og elementene som ofte finnes i hundetreningshalsbånd. Men takket være ergonomisk design er fjernkontrollen behagelig å håndtere under trening, noe som gjør dem problemfrie. Du trenger ikke å gå gjennom menyer for å komme til andre funksjoner, noe som er spesielt viktig mens du kontrollerer hunden din. Den justerbare kragen opp 67 cm (26″) vil være perfekt for hunder i alle størrelser fra 5 til 50 kg. I tillegg er kragemottakeren vanntett, slik at du kan ta med deg den lodne vennen din uansett hvor du er.

Du kan raskt få en belønning i form av kjæledyrets gode oppførsel med 3 treningsmoduser: pip, vibrere eller sjokkere. Vibrerings- og støtmodusene har 100 forskjellige intensitetsnivåer!

Du kan raskt justere intensiteten med det roterende brukervennlige hjulet på toppen. Det vil hjelpe deg med å trene hunden din lettere og mer humant.

Alle disse bonusene gir en «nei se» enhåndsoperasjon, så nå kan du være mer fokusert på hunden din. Den har den oppdaterte hurtigladeteknologien og muligheten til å lade begge enhetene samtidig. Denne treningskragen er alltid klar når du er!

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ ENKEL HÅNDTERING — Ingen komplekse skjermer eller brytere å rote med. Nå er det like enkelt å bytte modus som å trykke på en knapp. Uavhengige funksjonsknapper med øyeblikkelig respons og tydelig indikasjon garanterer en vellykket trening uten risiko for feilbetjening. I tillegg kan du raskt justere sjokkintensiteten med en brukervennlig skive.

✔️ HURTIG-OPPRINGINGSINTENSITET — Justerer med en ergonomisk bygget skive som gir mer responsiv og human trening. Med 100 intensitetsnivåer kan du finne optimal stimulering for kjæledyret ditt, avhengig av størrelse, oppførsel og omgivelsesstøy.

✔️ HURTIG LADINGSPROSESS — Med enkel og rask sammenkoblingsprosess kan du lade kontrolleren og mottakeren samtidig.

✔️ JUSTERBAR KRAGE — Perfekt for små, mellomstore og store hunder. Dessuten er den vanntett slik at du kan trene i alle miljøer.

✔️ LANGT FJERNREKKEVIDDE — Trådløs kontrollrekkevidde er opptil 800 m.

Pakken inkluderer:
1 fjernkontroll, 1 mottaker, 1 nylonrem, 1 testlys, 1 lader og splitterkabel, 1 USB-kabel og 2 kontaktpunkter.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Sjokk Hund Treningshalsbånd

  1. M****n

    Bjeffingen stoppet på 3 dager med denne kragen. Helt humant. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

  2. Q***n

    Fantastisk produkt! Fungerer utmerket på hunden min!

  3. T**

    Flott produkt. Langt batteri, godt laget.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *