⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Fjernstyrt Hundetrenings Halsbånd

(2 omtaler)
Tilbud!

Fjernstyrt Hundetrenings Halsbånd

(2 omtaler)

kr1,140.00 kr569.98

Nullstill

Tren hunden din grunnleggende lydighet i parken eller i hagen din!

Hver hund har sin egen personlighet, og en dag står hver eier overfor problemet med å etablere en lederstilling og lære en furry venn lydighet. Tidlig belønning og straff kan effektivt og raskt trene hundens oppførsel og korrigere dårlige vaner. Vårt fjerntreningshalsbånd kan bli et uvurderlig verktøy i trening og korrigering av kjæledyradferd for både profesjonelle trenere og hundeeiere.

Enheten har 3 treningsmoduser – lyd, vibrasjon og statisk støt med justerbare vibrasjonsnivåer og statisk stimulering fra 1 til 99. Det brede spekteret av stimulering vil passe enhver hundepersonlighet fra mild til den mest sta. Vi anbefaler å prøve nivåer gradvis for å finne den riktige når du bruker dette treningssystemet for første gang, så vil hunden din gi den beste responsen.

Passer for hunder i alle størrelser – treningshalsbåndet kan brukes til små, mellomstore og store hunder med stroppen som passer til halsstørrelser på 67 cm (26″).

VIKTIGE FORDELER

✔️ FJERNKONTROLL — Langdistanse fjernkontroll uten forstyrrelser innenfor en avstand på opptil 800m. Fjernkontrollen kan pares med 3 mottakere av samme modell!

✔️ GRENSESNITTEKNPER — Systemet er veldig enkelt å bruke. Det er enkelt å velge og bytte mellom modusene. I tillegg kan du justere nivåene av vibrasjon og stimulering i henhold til kjæledyrets oppførsel.

✔️ KOMFORT OG SIKKERHET — Konduktiv silikon gjør det mulig å gjøre fjernstøthalsbåndet mer behagelig for enhver hund. Den er laget av overlegent materiale som er mykt for hundene dine og vil ikke irritere eller plage dem.

✔️ VANNTESTÅENDE — Halsbåndmottakeren er vanntett, slik at hunden din trygt kan leke i regnet og til og med svømme med halsbåndet. Nå kan du ta med hunden din til stranden for å spille spill uten å bekymre deg for enheten i vannet.

✔️ UMIDDELBART VÅKNINGSFUNKSJON — Du trenger bare å trykke på en knapp på fjernkontrollen for å få den til å fungere etter standby. Fjernkontrollen vil umiddelbart vekke mottakeren, i tillegg til at enheten også våkner fra den minste hundebevegelse.

✔️ LADER — Mottakeren og fjernkontrollen kan lades helt opp samtidig på 4 timer. Ekstra lang batterilevetid gir deg kontinuerlig arbeid med enheten hele uken!

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Fjernstyrt Hundetrenings Halsbånd

  1. H****a

    Jeg brukte dette halsbåndet for å få oppmerksomheten til mine 2 valper og la dem lytte. Den var veldig effektiv på lydinnstilling og måtte bare bruke vibrasjonsfunksjonen et par ganger. De roer seg øyeblikkelig og lytter. Vi er alle fornøyde med kjøpet!

  2. R****a

    Denne kragen er veldig nyttig! Har ikke engang måttet bruke sjokkfunksjonen enda. Sterkt anbefalt

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Fjernstyrt Hundetrenings Halsbånd