⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hevet Hundeskål

(2 omtaler)
Tilbud!

Hevet Hundeskål

(2 omtaler)

kr1,080.00 kr644.98

Nullstill

Gjør hundens måltid enda mer behagelig og komfortabelt med den spesielt hevede bollen!

 
Hovedfunksjonen til den hevede hundeskålen er å skape et helsebevisst miljø. Det gjør at din lodne venn kan spise i en naturlig stående stilling som hjelper til med fordøyelsen og reduserer stress på kroppen, forbedrer generell helse og velvære.

Den solide sklisikre basen sikrer at bollen holder seg fast på ett sted under kjæledyrets spising. Den er laget av rustfritt stål og hyllen er bygget med ABS-plast. Den er giftfri, rust- og ripebestandig, og gir hunden din et sunt fôringsliv. Den sklisikre ringen på kanten av bollen bidrar til å holde bollen sikkert. Nå vil kjæledyret ditt bekymre seg mindre om tipping og flipping, og vil bare nyte sin spisetid!


Avtakbar utforming av bollen og hyllen gjør det enkelt å fylle og rengjøre.Hundeskålen er tilgjengelig i 2 størrelser: liten og stor. Den er ideell for mellomstore eller store rasehunder som trenger skålene sine forhøyet. Selv om hunden din er en rotete eater, vil denne bollen hjelpe hjemmet ditt til å holde seg rent. Bare fyll bollene med mat og vann, så er du ferdig!

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ GIR SUNN MAT – Bidrar til å redusere belastningen på hundens nakke og ledd, og oppmuntrer til bedre fordøyelse. Den justerbare forhøyede skålholderen reduserer sjansen for oppblåsthet og passer til hundens høyde.

✔️ ENKEL RENGJØRING OG PÅFYLLING — Laget av et avtagbart rustfritt stål, og skålen er rustbestandig. Den er egnet for bruk i oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. I tillegg kan bollene brukes sammen eller hver for seg og tas ut enkelt for å fylle på.

✔️ JUSTERBAR HØYDE — Den justerbare høyden på den forhøyede materen gjør det enkelt å vokse med hunden din, fra liten til stor.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

2 omtaler for Hevet Hundeskål

  1. P***y

    Elsker stativet og bollene. Hunden min liker å spise på denne måten også.

  2. O****a

    Høy kvalitet, og det er veldig enkelt å bruke og rydde opp. Detaljene er på plass og forskyver seg ikke. En å spise og en å drikke, den er veldig praktisk å bruke.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Hevet Hundeskål