⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Interaktiv Hundeleke

(3 omtaler)
Tilbud!

Interaktiv Hundeleke

(3 omtaler)

kr800.00 kr399.99

Nullstill

Hold kjæledyret ditt mentalt og fysisk stimulert når du spiser med det interaktive leketøyet!

Denne interaktive hundeleken gir et interessant yrke for kjæledyret ditt! Nå er det lettere å mate og morsomt å spille! Leketøyet øker IQ, fysisk aktivitet, reduserer destruktiv atferd og får depresjon til å forsvinne.

Med dette verktøyet som har en funksjon av en mater, kan du gi næring til hunden din med justerbare porsjoner mat i henhold til kjæledyrets behov. Fôringsmengden kan styres av bryteren på siden av leketøyet. Matdispenseren er enkel å bruke: bare skru av topplokket for å tilsette dyrefôr.

Laget av trygt, giftfritt og førsteklasses materiale som ikke skader din lodne venn. Tilgjengelig i lyse farger: rosa, oransje og grønn. Tiltrekker hundens oppmerksomhet og interesse.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ SUNN SPISING — Leken er god for hunder å leke med mens de spiser mat. Det bidrar til å redusere kjæledyrets destruktive atferd gjennom sunn lek og trening, samtidig som den opprettholder våkenheten til kjæledyrs kropper og tilfredsstiller jaktinstinktet. Det harde arbeidet vil bli belønnet med mat som kommer ut av materen.

✔️ NÆRINGSKONTROLL — Ved å legge en viss porsjon kjæledyrfôr i leken kontrollerer du mengden mat hunden din spiser. Kjæledyret ditt vil ikke ha noe annet valg enn å spise det som serveres. Leken kan bremse kjæledyrfôring og forhindre oppblåsthet og fedme. Dessuten er godbitene som lekker, justerbare, så leketøyet passer til nesten alle typer snacks.

✔️ ERGONOMISK DESIGN — Ved hjelp av tumblerdesignet vekker leken interesse og appetitt. Dessuten, uansett hvordan kjæledyr ruller ballen, vil den stå.

✔️ ENKEL RENGJØRING – Skru av lokket for å legge til mat eller godbiter. Rengjør med varmt skumvann del for del. Skyll og tørk før du fyller mat.
 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Interaktiv Hundeleke

  1. M****a


    Valpen min elsker absolutt denne ballen! Først kunne hun ikke finne ut hva som skjedde, men så klarte hun ikke slutte å spille! Dette holder henne godt opptatt.

  2. R****t

    Leken kom akkurat som annonsert. Den er veldig solid og morsom å se på.

  3. R****d

    Denne ballen holder hunden min aktiv, nysgjerrig og hjelper ham å leke alene. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Interaktiv Hundeleke