⏰Salget avsluttes mai 25⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Innendørs Hundegrind Nettinggjerde til Hjemmet

(5 omtaler)
Tilbud!

Innendørs Hundegrind Nettinggjerde til Hjemmet

(5 omtaler)

kr540.00 kr359.99

Nullstill
Størrelsesguide
Hold hunden din trygt innesperret

PrimDog innendørsgrind er et must for dyreeiere. Den er en ideell løsning for å holde de pelskledde i sikkerhet. Med denne holdbare barrieren sikrer du at kjæledyret ditt ikke får tilgang til farlige områder i huset. Du kan føle deg trygg når du vet at hunden din er ivaretatt.

Frihet for eierne
Med denne grinden kan du fortsette med oppgavene dine uten bekymringer. Den bidrar til å sette grenser uten å begrense bevegelsesfriheten din. Det er en ekte game-changer for dyreeiere.
Beskyttelse av huset
Vårt innendørsgjerde forhindrer potensielt rot, noe som fører til et rent og stressfritt hjem. Møbler og andre husholdningsartikler forblir intakte. Ingen flere riper på dører eller vegger.
Enkel å installere
De medfølgende stolpene og selvklebende krokene gjør monteringen enkel. Du trenger verken spesialverktøy eller profesjonell hjelp for å få jobben gjort.
Slitesterk

Nettet er sterkt nok til å tåle selv de kraftigste støt. Det er motstandsdyktig mot tygging og riper, noe som sikrer langvarig bruk.

Sammenleggbar

PrimDog innendørsgrind er enkel å brette sammen og oppbevare. Den tar ikke opp mye plass når den ikke er i bruk, noe som gjør hjemmet ditt ryddig.

Bærbar

Du kan enkelt ta med deg hundegjerdet vårt overalt. Det gjør det enda enklere å ta vare på kjæledyret ditt.

Størrelsesguide
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S11043.317228.35
L13051.187228.35

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

5 omtaler for Innendørs Hundegrind Nettinggjerde til Hjemmet

 1. J*e

  kkGjerdet er egnet til å hindre kjæledyr i å bruke trappene. Gjerdet er enkelt å montere, lett å fjerne og sette på plass igjen. Ikke beregnet for barn.

 2. Z**h

  hhFikk akkurat det jeg bestilte. Kjøpte denne grinden for å hindre valpen i å vandre rundt om natten. Valpen er for smart og innså at han kunne klemme seg gjennom gapet og deretter innså at han lett kunne tygge gjennom masken.

 3. H****r

  ggPorten holder hunden ute av kjelleren og ovenpå når vi sover. Hunden rev av en av stroppene, men det var lett å fikse.

 4. G**n

  hhJeg kjøpte grinden som et midlertidig gjerde. Hunden sitter stille og prøver ikke å bryte dem opp. Jeg liker at gjerdet er gjennomsiktig og at jeg kan se hva som skjer med hunden. Jeg anbefaler det!!!

 5. A****y

  Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg kan gjerde inn hunden min om natten slik at hun ikke går inn på soverommet. Hvis jeg lukker døren, begynner hun å sutre. Så da jeg så dette gjerdet, bestilte jeg det med en gang. Det er helt som beskrevet, og det er enkelt å montere. Takk skal du ha!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill
Størrelsesguide

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hund innendørs gate, hund innendørs gjerde, valp gjerde innendørs, hjem hund porter, hund innendørs barriere
Innendørs Hundegrind Nettinggjerde til Hjemmet