⏰Salget avsluttes juli 26⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Treningshalsbånd For Jakthund

(3 omtaler)
Tilbud!

Treningshalsbånd For Jakthund

(3 omtaler)

kr880.00 kr439.98

Nullstill

Hold hunden din under kontroll med riktig treningshalsbånd!

Du kan få den veloppdragne poochen til drømmene dine raskere og enklere enn du trodde! Korriger slike vanlige doggie ulydighet problemer som uønsket bjeffing, biting, graving eller bolting med et trykk på en knapp. Bruk den programmerbare fjernkontrollen og supervannavstøtende krageenheten, slik at kjæledyret ditt kan svømme eller gå i regnet med det. Dessuten passer denne jakthalsbåndet til alle hunderaser: små, mellomstore og store med maksimal justerbar lengde på stroppen opp til 67 cm (26,4«).

Tilpass valpens treningsøkter med en av 3 treningsmoduser: lydvarsel, vibrasjonsvarsling og støt. Du er sikker på å få oppmerksomheten deres med nesten 100 intensitetsnivåer å velge mellom!Med en langdistanse fjernkontroll på opptil 800 meter og en blå bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, kan dette brukervennlige kragesystemet brukes når som helst og hvor som helst. Når treningstiden er over, kan du enkelt lade mottakeren og avsenderen sammen. Dette fjernhalsbåndet vil være din gode assistent mens du jakter eller trener med hunden din!

 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ LED LYSINDIKATOR — Hjelper med å kontrollere hunden din selv under dårlige lysforhold.

✔️ FJERNSENDER — Det er 3 signalkanaler på fjernsenderen, og den kan styre 3 mottakere av samme modell samtidig. Du kan trene 3 hunder fra samme fjernkontroll!

✔️ DOBBELT LADEKABEL — Du kan lade oppladbar sender og mottaker samtidig med en medfølgende USB-ladekabel med dobbel ende på 4 timer med en standby-tid på omtrent en uke.

✔️ AUTO STRØMSPARING — Automatisk standby-modus og minnefunksjoner.

✔️ TIKRE KONTAKTPUNKTER — Kontaktene er laget av hudvennlig myk plastsilikon og slitesterk ABS. Koblingen som kontakter kjæledyrets hud er myk plast i stedet for metallenden, komfortabel og trygg for kjæledyret ditt.

 

Pakken inneholder:

1 Fjernsender
1 mottakerhalsbånd
1 Justerbar nylonstropp
1 USB-ladekabel
1 Lader

 

Note: Bruk vibrasjons- eller tonemodus først. Sjokkmodus anbefales bare i en nødsituasjon og anbefales ikke som en form for positiv atferdstrening.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Treningshalsbånd For Jakthund

  1. E***y

    Flott treningshjelp!

  2. T****a

    Jeg hadde en vanskelig hund å bryte fra å jage katter. Denne kragen fungerte. Nå ser han bare på at de går forbi. Godt opplegg

  3. R****d

    Dette fungerer utmerket! Vi har Russell Terrier. Vibrasjonen er nok for å få oppmerksomheten hans og hjelpe ham å komme tilbake til oss. Veldig fornøyd med dette produktet!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Treningshalsbånd For Jakthund