⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Loppe- og Flåtthalsbånd

(5 omtaler)
Tilbud!

Loppe- og Flåtthalsbånd

(5 omtaler)

kr610.00 kr304.98

Vår loppekrage for hunder gir full kroppsbeskyttelse mot både lopper og flått. Det er effektivt mot voksne lopper, loppeegg, loppelarver, og det dreper også voksne flått, flåttlarver og flåttnymfer.

Nullstill

Gi hunden din et formidabelt forsvar mot med den komfortable loppe- og flåttkragen!


Mens du leker ute eller går gjennom favorittparken sin, risikerer valpen din å komme i kontakt med irriterende parasitter. Selv innendørs kjæledyr trenger beskyttelse mot, da de kan bæres inn av alle som kommer inn og ut av hjemmet ditt. Vår loppekrage for hunder gir full kroppsbeskyttelse mot både lopper og flått. Det er effektivt mot voksne lopper, loppeegg, loppelarver, og det dreper også voksne flått, flåttlarver og flåttnymfer.

Denne loppe- og flåttkragen gir beskyttelse i opptil 8 måneder – den mest langvarige beskyttelsen som er tilgjengelig i en enkelt applikasjon, uten å kreve resept. Det betyr at du bare trenger å bytte den ut et par ganger i året. Det er også mindre rotete å påføre enn aktuelle loppe- og flåttbehandlinger. Kragen er vannavstøtende og tåler å bli våt av og til. For best resultat, bør du ta den av hunden din før du bader eller svømmer. For å opprettholde en 8-måneders varighet, må hundene ikke bli badet mer enn en gang per måned. Denne loppekragen kan brukes på hunder 7 uker og over. Den passer hunder med halser opp til 25 tommer som skal brukes på både store og små raser. Det hakkede designet sikrer at halsbåndet holder seg på plass, selv på aktive hunder.


 

VIKTIGE FORDELER

 
✔️ ØKONOMISK – Bare ett loppehalsbånd dreper og avviser lopper og flått i 8 sammenhengende måneder. Du trenger bare å bytte den noen få ganger i året.

✔️ LETT Å PÅFØRE – Ekstremt praktisk å bruke, mindre rotete å påføre enn aktuelle loppe- og flåttbehandlinger. Lar deg unngå bryet med månedlige behandlinger.

✔️ VETERINÆR-ANBEFALT – Aktive ingredienser i denne loppehalsbåndet gir full kroppsbeskyttelse mot voksne lopper, så vel som larver og egg.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

5 omtaler for Loppe- og Flåtthalsbånd

 1. F***a


  Jeg kjøpte 4 for hver av hundene mine. De er alle forskjellige størrelser, men denne kragen passer perfekt til hver enkelt av dem.Det er vanskelig å finne en god loppekrage, og jeg er glad jeg gjorde det!!

 2. Q***n


  Dette fungerer veldig bra. Hunden min har endelig sluttet å klø, så jeg er sikker på at den holder ham beskyttet. Jeg anbefaler dette produktet

 3. R***e

  God kvalitet. Jeg tror det er noe effektivt …

 4. E*******a


  Godt produkt så langt. Min doggy har ingen problemer med lopper. Og jeg setter pris på fargen

 5. A****a


  Jeg synes det er effektivt. Kragen holder loppene unna. Ville være å kjøpe igjen.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Loppe- og Flåtthalsbånd