⏰Salget avsluttes juni 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Hundetreningstoalett Innendørs Potteholder

(9 omtaler)
Tilbud!

Hundetreningstoalett Innendørs Potteholder

(9 omtaler)

kr698.00 kr464.99

Nullstill
Ta vare på hundens toalettsaker med letthet

Ikke mer problemer med pottetrening av kjæledyret ditt med PrimDog-puteholderen. Det beskytter hjemmet ditt mot søl og ubehagelige lukter, noe som gjør livet ditt enklere. Den kompakte størrelsen passer perfekt i ethvert oppholdsrom, noe som gjør den egnet for alle kjæledyreiere.

Glatte kanter

Designet garanterer sikkerhet for hunden din. Det eliminerer risikoen for å bli såret, og fremmer et skadefritt miljø.

Gummiputer

Denne praktiske detaljen forhindrer at den sklir eller sklir. Holderen forblir på ett sted etter et kraftig slag. Den myke bunnen holder også gulvene dine beskyttet mot riper.

Enkel å vedlikeholde

PrimDog-potten lar deg rengjøre raskt etter bruk, noe som sparer deg for tid. Ikke mer å bekymre deg for vedvarende lukt eller gjenstridige flekker.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

9 omtaler for Hundetreningstoalett Innendørs Potteholder

 1. R***a

  Perfekt for hunden min!! Han trenger ikke å gå ut, men han vet hvor han skal gå!! God kvalitet og enkel å bruke. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, takk!

 2. J**e

  Dette er et verdifullt verktøy for å trene kjæledyret ditt og holde hjemmet ditt rent! Jeg anbefaler dette for enhver ny kjæledyreier.

 3. N**k

  Jeg liker stabiliteten til denne puteholderen. Det er lett å rengjøre og det holder huset mitt rent. Veldig effektivt og nyttig!

 4. T***a

  Før du bestiller dette produktet, ville valpen vår savne puten mye. Nå slår hun det hver gang! Takk!

 5. S****a

  Dette produktet kan enkelt holde en tissepute og forhindrer valpen i å makulere papirputen. Det beste jeg har kjøpt til valpen min… Anbefales på det sterkeste!

 6. J*****n

  Fint produkt og konsept, pluss at jeg liker designet. Så lett å legge i de nye tisseputene. Valpen min elsket det og tilpasset seg tisseputen veldig raskt.

 7. M***a

  Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men denne holderen har virkelig forenklet pottetrening for den lille vovsen vår. Det holder puten på plass, og sikrer at det ikke blir søl samtidig som det opprettholder et rent miljø for valpen min. Flott kjøp!

 8. T****s

  En slik innovativ og effektiv løsning for pottetrening av kjæledyrene våre innendørs. Den er ikke bare holdbar, men høykvalitetskonstruksjonen sikrer at den tåler de mest målbevisste valpene. Rengjøring er en lek.

 9. L****a

  Et utmerket verktøy for konsekvent pottetrening, helt verdt hvert øre! Ikke flere stinkende tepper! Den er solid, superenkel å rengjøre og ganske bærbar. Elsker det!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundepottetrening, kattekasse, hundetoalett, innendørs hundepotte, hundebad, hundeputeholder, potteputeholder
Hundetreningstoalett Innendørs Potteholder