⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Keramisk Hundeskål

(3 omtaler)
Tilbud!

Keramisk Hundeskål

(3 omtaler)

kr1,058.00 kr654.99

Nullstill

Den keramiske bollen vil redusere antall søl, selv fra rotete matere!

Denne klassiske skålen er designet med et unikt stativ som forkorter avstanden mellom hundens mat og vann. Det bidrar til å redusere belastningen på hundens nakke og ledd mens du spiser.Vekten av den keramiske bollen vil til slutt redusere antall søl for hunder som har en tendens til å gjøre et rot.

Skålen og stativet er laget av miljøvennlig, matsikkert, slitesterkt keramisk og bambusmateriale som er veldig enkelt å rengjøre.Tilgjengelig i forskjellige hyggelige matte fargealternativer: hvit, grønn, grå, gul og rosa.Disse skålene er så lyse og klare i fargen at du raskt kan få øye på dem selv om hunden din skjuler det.

Dessuten kan du velge størrelse og mengde boller i settet. Det er små og mellomstore boller som passer nesten alle størrelser av ditt kjære kjæledyr, avhengig av rasen.

 

VIKTIGE FORDELER

 

✔️ FREMMER NAKKE OG POSTURE HELSE – Takket være stativet forbedres valpens holdning og belastningen på nakken og leddene reduseres. Slik design bidrar til å fremme sunnere fordøyelse ved å skape sunt kosthold og en naturlig posisjon for hunden din.

✔️ SIKKER MATERIALE — Skålen og stativet er laget av førsteklasses materiale som er giftfritt og slitesterkt. Det vil ikke falme og deformere med årene. Dessuten absorberer det førsteklasses bambusmaterialet vann godt.

✔️ KOMFORTABEL BRUK — De brede kantene på den rundformede bollen gjør den ideell for tørrmat eller til og med flytende høytemperaturmat eller vann fordi keramikken tåler høye temperaturer. Den er lett og lett å ta av fra stativet, så den er enkel å fylle på. I tillegg, hvis du velger et dobbeltskålsett, kan du legge kjæledyrmat i den ene bollen og vann i den andre. Eller du kan til og med mate 2 kjæledyr samtidig!

✔️ ENKEL RENGJØRING — Med en glatt overflate tåler bollen oppvaskmaskin eller kan enkelt rengjøres med såpe og vann for å fjerne matrester. Bambusstativet kan tørkes av med en fuktig klut etter behov.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg
Størrelse

S, M

3 omtaler for Keramisk Hundeskål

  1. A***


    Jeg har den grå versjonen. Det er så nydelig. Treet og enkelheten er raffinementet du finner for dette kjøpsvalget. Kjøper definitivt mer!

  2. K***n


    Flott bolle, og har perfekt størrelse for kjøkkenet. Vakker, trebasert. Veldig godt bygget.

  3. E***


    Super søt og stilig! Trestativet kommer faktisk godt med og gjør jobben sin med å holde bollen stødig. Elsker det!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Keramisk Hundeskål