⏰Salget avsluttes april 18⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Treningshalsbånd Mot Bjeff

(3 omtaler)
Tilbud!

Treningshalsbånd Mot Bjeff

(3 omtaler)

kr760.00 kr379.99

Nullstill

Tren opp valpen din på en trygg og effektiv måte med antibarkhalsbåndet!

Denne brukervennlige treningskragen mot bark kan brukes praktisk talt hvor som helst, når som helst. Det er rettet mot å forbedre oppførselen til hunden din ved bruk av progressiv lyd eller statisk sjokk. Den styres av en mikroprosessor som har 5 justerbare følsomhetsnivåer. Ved å skille hundens bjeff fra andre lyder fra omgivelsene gir den automatisk lyd og støt etter hvert bjeff.

Denne anti-bark-enheten har advarsels- og straffefunksjoner. Når enheten mottar hundens bjeff, vil den gi advarsel umiddelbart. Hvis hunden fortsetter å bjeffe, begynner enheten å straffe. Straffen vil øke gradvis ved neste bjeffing. Ikke bekymre deg, vanligvis vil ikke hunder fortsette å bjeffe når han eller hun hører advarselen etter flere ganger.

Treningskragen har 7 korreksjonsnivåer som du kan justere i henhold til en klappelyd. Det bidrar til å dempe forstyrrende bjeffing fra din lodne venn. Først advarer kragen hunden to ganger med et pip av økende intensitet (nivå 1- nivå 2). For tredje gang påføres elektrostatisk utladning på et minimumsnivå (nivå 3). Hvis hunden fortsetter å bjeffe, vil mer og mer intens elektrostatisk stimulering bli brukt til kjæledyret ditt slutter å bjeffe i 30 sekunder eller mer. Denne algoritmen vil bli gjentatt med hver ny bjeffing for 7 nivåer av progressiv, økende i styrke elektrostatisk utladning (nivå 4-7). Hvis hunden er stille i minst 30 sekunder, vil treningshalsbåndet automatisk tilbakestilles til det første korreksjonsnivået «bare lydadvarsel» (nivå 1). Hvis hunden ikke slutter å bjeffe etter 7. nivå (den sterkeste), vil anti-bjeffende kragen slutte å fungere i 1 minutt, selv om en hund bjeffer, vil enheten ikke fungere. Dette er gjort for å beskytte hunden din.

Systemet inkluderer et oppladbart batteri som gir en lang standby-tid på opptil 14 dager ved fulladet i en time. Denne anti-bark kragen er ladbar, og når den lades, vil den blinke rødt lys. Når det er fulladet, vil lyset ikke blinke, men forbli rødt. Når batteriet er lavt, slås antibarkkragen av automatisk.

Treningshalsbåndet passer for små og mellomstore hunder. Dessuten er spennen flat i formen og laget av myk nylon. Hunden din vil føle seg komfortabel med denne, du trenger ikke å utsette den daglig med unntak av rengjøring. Flere fargealternativer tilgjengelig – svart, brun, rosa, sølv, gull.

 

VIKTIGE FORDELER

✔️ ULTIMAT KOMFORT TIL HUNDENS NAKKE – Anti-slitasjespenne forhindrer hudskader på hunden din. I tillegg vil kjæledyret ditt ikke oppleve elektrisk støt i det hele tatt når du bruker spennen.

✔️ 5 SENSITIVITETSNIVÅER — 5 justerbare volumnivåer for hunder som bjeffer.

✔️ LANG BATTERILEDE — Systemet inkluderer et oppladbart batteri som gir lang tid på opptil 14 dager.

✔️ ENKEL BRUK — Treningshalsbåndet krever ikke manuelle innstillinger og oppfordrer vanligvis hunder til å slutte å bjeffe i løpet av de første dagene.

Hva er inkludert:

1 Anti-Bark kragemottaker, 1 USB-ladekabel, 1 nylonrem, 1 testlys, 2 slitasjespenner, 2 korte elektroder, 2 lange elektroder.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

3 omtaler for Treningshalsbånd Mot Bjeff

  1. T****a

    Absolutt elsker denne kragen! Her har det vært stille og fint! Hunden min er en bjeffer. Sett pip-en på henne og har ikke engang plaget med sjokkinnstillingen. Flott produkt!

  2. C***n

    Pipet som høres før vibrasjoner er nok til å stoppe hunden min fra å bjeffe. Jeg gir dette 5 stjerner!!

  3. E***y

    Det fungerte umiddelbart med problemhunden min. Bare å bruke vibrasjonsmodus. Batteriet ser også ut til å vare lenge!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Treningshalsbånd Mot Bjeff