⏰Salget avsluttes oktober 20⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Interaktivt Utendørs Hundeleketøy Med Flygende Tallerkenball

(18 omtaler)
Tilbud!

Interaktivt Utendørs Hundeleketøy Med Flygende Tallerkenball

(18 omtaler)

kr648.00 kr324.00

Nullstill
Oppfinnsom trening for din pelskledde venn

Oppdag en ny måte å leke på sammen med din pelskledde venn. Nå er det slutt på kjedsomheten hjemme! Dette interaktive leketøyet forvandler en kjedelig dag til et spennende eventyr. Et must for alle kjæledyreiere.

Aktiv leketid
Vår flygende tallerken oppmuntrer kjæledyret ditt til å løpe, hoppe og jage. Det bidrar til god kondisjon og helse, samtidig som det er gøy.
Mental stimulering
Denne leken skaper utfordringer for hunden din, og holder den engasjert og fokusert.
Toveis spill
Det finnes to lekestiler, fra å kaste den som en frisbee til å sprette den som en ball. Dette gjør vår interaktive leke til et flott underholdningsverktøy.
Trygg

Denne tallerkenleken er laget av giftfrie materialer og er ufarlig å leke med. Det er et sunt valg for din pelskledde venn.

Elastisk

Ballen spretter og ruller på uforutsigbare måter, og tiltrekker seg kjæledyrets oppmerksomhet.

Holdbar

Vår flygende tallerken motstår slitasje og overlever selv den mest aktive tygging.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

18 omtaler for Interaktivt Utendørs Hundeleketøy Med Flygende Tallerkenball

  1. L***s

    Jeg elsker å se hunden min leke med denne flygende tallerkenen. Materialene har tålt hundens røffe lek så langt. Fargene er levende og lette å få øye på. I tillegg oppmuntrer den hunden min til å trene oftere.

  2. M***y

    Denne leken har to funksjoner, noe som er perfekt for min energiske hund. Han elsker å hente den når den er en ball, og å jage den når den blir til en flygende disk. Vi bruker den både innendørs og utendørs uten problemer.

  3. C***s

    Et svært engasjerende interaktivt leketøy for alle aktive hunder! Forvandlingen gir en morsom vri, og holder hunden min nysgjerrig og våken. Den er også ganske kompakt og lett å ta med seg. Jeg vil anbefale den på det varmeste!

  4. A****s

    En morsom leke som fanger hundens oppmerksomhet umiddelbart. Forvandlingen til tallerken er interessant, men av og til er det ikke så lett å gå tilbake til ballform. Til tross for noen få problemer, er det fortsatt hundens favorittleke.

  5. J**n

    Hvis du har en stor hund som liker å tygge, er dette ikke leketøyet for deg. Men hvis hunden din er mindre eller ikke fullt så destruktiv, så kan det være et flott leketøy. Min lille fyr elsker dette leketøyet, det er favoritten hans! Han blir kjempeglad når den spretter opp, og han liker også at vi ruller den på gulvet og jager den.

  6. N***y

    Kjøpte den til hundene mine og unødvendig å si, de elsker det allerede !!! Leken virker veldig holdbar så langt, men hundene mine kan rive opp hva som helst, så jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe den igjen!

  7. S**n

    Hunden min liker pop-up-handlingen til dette søte leketøyet! Hun blir veldig fascinert. Materialet er av hardplast og bør tåle røff bruk. Den er enkel å rengjøre, bare tørk den av, så er den klar for mer action.

  8. L***a

    Kjøpte denne til valpen min som tygger på alt. Den har vist seg å være veldig slitesterk, vi har hatt den i et par måneder og den er fortsatt fullt funksjonell. Hun elsker å jage den rundt! Takk skal du ha!

  9. E***a

    Et utmerket interaktivt leketøy som holder hunden min underholdt. Det uventede flymønsteret når den forvandles gir spenning. Materialet er solid nok til å tåle tannmerker. Ville kjøpt igjen!

  10. Anna P.

    Hunden min elsker dette leketøyet! Holder ham underholdt i timevis.

  11. Tom J.

    Holdbar og super morsom. Perfekt for parken.

  12. Kevin L.

    Flott leketøy, men fargene bleknet litt etter noen uker.

  13. Maeve R.

    Denne flygende tallerkenballen er genial! Hunden min har aldri vært mer begeistret for å gå ut. Designet holder henne virkelig i gang med å gjette og engasjere seg.

  14. Mark D.

    Morsom leke, men skulle ønske den var litt mer holdbar.

  15. Anna J.

    Hunden min elsker absolutt den interaktive flygende tallerkenballen! Flott for trening!

  16. Sarah

    Flott leke, men skulle ønske den var litt stillere.

  17. Emily

    Hunden min elsker denne leken! Den er super holdbar og holder ham opptatt i flere timer. Det har vært en spillforandrer for våre utelek-økter. Anbefales sterkt for aktive valper!

  18. Tom

    Utrolig moro for min energiske retriever! Fantastisk trening.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

interaktiv hundeleke, flygende tallerkenball, utendørs hundeleke
Interaktivt Utendørs Hundeleketøy Med Flygende Tallerkenball