⏰Salget avsluttes oktober 24⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Mykt, Tykt Teppe For Seng Til Hund

(18 omtaler)
Tilbud!

Mykt, Tykt Teppe For Seng Til Hund

(18 omtaler)

kr230.00 kr153.00

Nullstill
Størrelsesguide
Hundens nye koselige favorittsted

La hunden din nyte komforten av PrimDog-teppet! Takket være den utrolige mykheten vil dette bli ditt kjæledyrs perfekte sted å slappe av.

Fredfull hvile

Vårt tykke plysjteppe gjør luren mer behagelig. Den lange plysjen etterligner en mors pels og skaper en følelse av trygghet. Dette resulterer i mindre stress og bedre søvn.

Hygienefremmende tiltak

Legg dette teppet over møblene dine for å beskytte dem mot dyrehår og skader. Hold hjemmet ditt friskt og ryddig!

Langvarig bruk

Det slitesterke materialet tåler regelmessig vask uten å miste sin opprinnelige kvalitet, tekstur og farge.

Størrelsesguide
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S3212.6259.84
M4919.293212.6
L6124.024116.14
XL6927.175220.47

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

18 omtaler for Mykt, Tykt Teppe For Seng Til Hund

  1. H****y

    Kjøpte dette til vår nye valp, og han elsker det absolutt. Det myke, fortykkede teppet gir den varmen og komforten han trenger. Størrelsen er perfekt. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet.

  2. R***e

    Flott kvalitet! Fin, tykk, myk og varm. Jeg har vasket den flere ganger, og den ser fortsatt bra ut. Jeg bruker den i valpens transportør, kennel og hvor han liker å ligge på det kalde gulvet.

  3. V***a

    Hundene mine elsker å ligge på denne koselige matten. Det er så mye bedre enn å ligge på det kalde flisegulvet. Materialet er utrolig mykt og skånsomt mot pelsen deres. Flott produkt og anbefales på det varmeste!

  4. A***a

    Hundeblandingen vår elsker denne matten, det er hans nye favorittsted å slappe av. Den er tykk nok for komfort, men ikke for klumpete. Vi elsker det søte designet som lyser opp i hjørnet hans. Den er slitesterk og holder godt til daglig bruk. Alt i alt et utmerket kjøp.

  5. K****e

    Jeg er så fornøyd med dette kjøpet. Hunden min søker alltid de koseligste stedene, og nå vil han ikke forlate sitt nye teppe. Det er utrolig mykt og tykt, og gir ham den ultimate komforten.

  6. J****n

    Hunden min elsker det absolutt! Det myke, tykke stoffet er perfekt for henne. Jeg elsker det søte stjernedesignet. Det er også veldig lett å rengjøre, noe som er en livredder. Hun ser så komfortabel og glad ut på den!

  7. A***n

    Stor verdi! Jeg vasket den rett ut av pakken, og den fluffet fint opp. Det gir et fint sted å ligge, tykkere enn et teppe. Det skal være veldig enkelt å holde rent og friskt også. Veldig lett også. Jeg kunne ikke vært lykkeligere med kjøpet mitt!

  8. T***a

    Denne matten overgikk forventningene mine når det gjelder kvalitet og komfort. Hunden min tok den umiddelbart til seg og tilbringer timer med å slappe av på den. Jeg elsker at den kan være dobbeltsidig. Den er også lett, så hunden min kan flytte den fra rom til rom på egen hånd.

  9. B***e

    Denne hundematten har vært et fantastisk tilskudd til hjemmet vårt. Den gode gutten vår elsker den og tilbringer mesteparten av dagen med å ligge på den. Den er veldig myk og luftig. Så fornøyd med dette kjøpet!

  10. W***e

    Vi lette etter en komfortabel matte til reisekassen vår, og denne er perfekt. Den er myk og luftig, og gir hunden vår et koselig sted under lange bilturer. Den er også veldig slitesterk. Lett å vaske og tørker raskt. Anbefales på det sterkeste!

  11. L****a

    Vi la denne matten i sengen til hunden min. Teksturen er perfekt for henne å kose seg på. Designet er nydelig og det er lett å rengjøre. 5 stjerner!

  12. E***e

    Fikk dette teppet til den nye valpen min. Hun sover faktisk ikke så mye på det, da hun liker å sove med meg. Men noen ganger når jeg er opptatt, vil hun legge seg ved siden av stolen min. Hun ser ut til å like det

  13. L***s

    Totalt sett er det et godt produkt. Det er veldig mykt og tykt og gir et behagelig sted å hvile. Den eneste ulempen er at den har en tendens til å bevege seg rundt på flisegulvet vårt.

  14. John

    Kvaliteten på dette teppet er fantastisk. Det er tykt, mykt og vasker godt. Valpen min har aldri vært lykkeligere. Verdt hver krone!

  15. Mark

    Flott teppe, veldig mykt. Skulle bare ønske det var litt større for den store hunden min.

  16. Linda

    Mykt og koselig, men litt mindre enn jeg forventet.

  17. Isabella

    Dette teppet er perfekt for min valp Det er supermykt og romslig, dekker lett hele sengen hans. Han krøller seg rett inn i det for lurene sine. Kvaliteten er utmerket, uten falming etter flere vasker. Anbefales på det sterkeste!

  18. Alexander

    Veldig mykt og koselig. Hunden min elsker det!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Nullstill
Størrelsesguide

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundedekke, hundedekke til seng
Mykt, Tykt Teppe For Seng Til Hund