⏰Salget avsluttes september 21⏰ 20-50% RABATT Gratis frakt

Bærbar Hundebæsjposedispenser

(15 omtaler)
Tilbud!

Bærbar Hundebæsjposedispenser

(15 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr584.00.Nåværende pris er: kr292.00.

Kompakt måte å oppbevare hundeavfallsposer på

Den elegante PrimDog-dispenseren sikrer at poser alltid er tilgjengelig. Enkel å feste og bruke, den vil bli en viktig del av hundepleie.

Passende

Vår posedispenser er utstyrt med en robust metallisk karabinkrok. Du kan feste den i bånd eller veske, slik at den alltid er innen rekkevidde.

Lett

Du kan enkelt bære denne avfallsposedispenseren rundt, siden den ikke legger noen ekstra byrde.

Varig

Laget av kvalitetsmaterialer garanterer PrimDog-posedispenseren langvarig bruk.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.0 kg

15 omtaler for Bærbar Hundebæsjposedispenser

  1. A***a

    Fin posedispenser. Det er lett å trekke en pose ut av den. Holder posene godt og sikkert. Super søt og morsom. Anbefalt!

  2. D***l

    Denne dispenseren er så nyttig! Den er liten og lett, lett å ha med seg overalt. Klippet er sterkt og vil ikke gå lett i stykker. Posene dispenseres uanstrengt, og jeg setter pris på det humoristiske designet.

  3. C***w

    Denne bæsjposedispenseren er en game-changer! Jeg glemmer aldri å ta med poser lenger, takket være denne hendige tingen. Det er superenkelt å fylle på med nye poser. Verdt pengene!!

  4. K****y

    Dette er den beste bæsjposedispenseren jeg noen gang har kjøpt! Det er utrolig praktisk og sørger for at jeg alltid har poser klare. Klippmekanismen er veldig pålitelig. Designet ser ut til å være en hit i hundeparken!

  5. L***e

    Denne dispenseren er kompakt og henger pent i båndet uten å være påtrengende. Posene kommer lett ut. Basj-emoji-designen er morsom og får mye latter. Jeg ville kjøpt den igjen.

  6. J***s

    Elsker det, akkurat det jeg trengte! Den er liten og kompakt, så den kommer ikke i veien under turer. Folk kommenterer og ler alltid når de ser det.

  7. R****e

    Morsomt! Ingen liker å plukke opp hundeavfall, men det er en nødvendig del av ansvarlig kjæledyreierskap, så hvorfor ikke legge til en gnist av humor? Jeg har fått mange kommentarer og fniser på hundeturene mine. Anbefales på det sterkeste!

  8. A****r

    Jeg liker denne bæsjposeholderen veldig godt! Det eneste mindre problemet er at det av og til løsner fra båndet hvis det trekkes hardt. Bortsett fra det er det veldig praktisk og søtt. Posene kommer jevnt ut, og designet får alltid folk til å smile.

  9. S***y

    Jeg er fornøyd med kjøpet av denne bæsjposeholderen. Størrelsen er god og rommer ulike bæsjposer. Kvaliteten er fin. Den er veldig solid og holder seg godt.

  10. D***e

    Veldig søt og funksjonell, men klippet skifter noen ganger i båndet. Imidlertid er den lett og legger ikke til noe bulk. Påfyllingsprosessen er enkel. Jeg anbefaler det fortsatt til tross for den lille feilen.

  11. Nina S.

    Love how sturdy and reliable this is!

  12. George K.

    Perfect for long walks!

  13. Alex M.

    Convenient and easy to attach!

  14. Liam T.

    Handy and well-made. I never forget my bags now.

  15. Caitlyn R.

    Finally, a dispenser that doesn’t fall off during walks. Highly recommend!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

Opptil 20 % RABATT på ditt første kjøp

hundeposedispenser, bæsjposedispenser, hundeavfallsposedispenser
Bærbar Hundebæsjposedispenser